Glas Javnosti

Veo je ponovo u modi: Tri modela koja su spoj modernog i tradicionalnog

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Sezona svadbi je počela a veo je ponovo postao hit.

Sezona svadbi je uveliko počela, a na ovim događajima sve češće možemo da vidimo mladu koja nosi veo. Običaj da devojka koja se udaje na dan svog vjnčanja pokrije lice stariji je od običaja nošenja venčanica. Danas, najčešće, veo predstavlja više aksesoar nego što simbulizuje stare običaje.

Pre skoro deceniju novopečene mlade su polako, ali sigurno, izbacivale opciju da na dan svog venčanja stavljaju veo.


Ali, sudeći po fotorgafijama poznatih novopečenih mlada, možemo zaključiti da su mnoge mlade inspirisane retro stilovima, te se sve češće okreću nekadašnjim trendovima koje sada nose na moderan način.

Ukoliko vam je potrebno malo mašte i inspiracije kako da nosite veo, ne brinite, jer smo za vas pripremili tri najmodernija načina.

1. Kao modni dodatak

Ukoliko podjednako volite tradicionalne i moderne stvari, onda je ovaj veo savršen za vas. Elegancija, nežnost, ženstvenost - reči su koje upisuju veo u obliku mašne.2. Tandem iz snova

Punđa i veo su savršena kombinacija sa kojom skoro nikako ne možete da pogrešite.


3. XL veo

U poslednje vreme mlade sve češće biraju veo koji prati dužinu cele venčanice, pa se prostire čak i preko nje. Iako možda nije praktičan, nesporno je da svaka mlada sa ovim velom izgleda čarobno.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR