Glas Javnosti

Vasa OMILJENA POZA u seksu govori o vama - saznajte sta!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Životne navike, male i velike strasti o nama, odnosno našem karakteru mogu da otkriju mnogo toga. Tu spadaju i seksualni odnos i strast, a svako od nas u svom intimnom uglu skriva male tajne koje ga ispunjavaju i u kojima uživa.

Da li želite da saznate nešto više o sebi? Pronađite se u nekoj od ovih 5 najpopularnijih poza u seksu.

Žena gore

Osoba koja uživa u ovoj pozi vrlo je spontana i samouverena. Poverenje je vaša zvezda vodilja. Volite da istražujete i spremno prihvaćate nove izazove. Dobro poznajete svoje telo i svesni ste vaše moćne seksualnosti. Nije vam problem da uzmete stvar u svoje ruke i da pokažete šta vas čini srećnima.

Doggy Style

Veliki ste avanturista i spremno prihvaćate nove izazove. Volite da se zabavljate i da uživate u strastvenim igricama sa osobom koju dobro poznajete ili pored koje se osećate prijatno i nesputano. Otvorena ste i iskrena osoba koja jako dobro zna šta želi od života, ali i od partnera.

Spooning

Reč je o vrlo udobnoj i intimnoj pozi koja opisuje osećajnu i odanu osobu kojoj je veza svetinja. Žudite za intimom i prisnošću. Uživate u poklonjenoj pažnji. Osećajna ste osoba koja daje puno, ali isto toliko očekuje zauzvrat.

Quickey

Ova poza opisuje srećnu i snalažljivu osobu koja jako dobro zna da iskoristi svaki slobodan trenutak. Rođeni ste organizator, a za osobu do koje vam je stalo ste spremni da učinite baš sve. Volite da budete spontani i strastveni kako u seksu tako i u drugim sferama života. Od partnera očekujete da bude prilagodljiv jer u protivnom neće uspeti da prati vaš dinamičan tempo.

Misionarac

Volite sigurnost koju vam pruža sigurna veza ili brak. Uživate u svojoj životnoj rutini kao i u sitnim životnim navikama koje ste izgradili u svom svetu, ali budite oprezni da vas ne pojede monotonija. Volite sigurnost i veliki ste emotivac, što volite da istražujete i putem intimnog odnosa koji je strastven i prepun emocija.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR