Glas Javnosti

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR: Pokušala da iseče POHOVANU piletinu koju je NARUČILA i naišla na nešto od čega je izgubila apetit! (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Alik Perez sa Filipina, doživela je neprijatnost sa dostavom hrane. Naime umesto pohovane piletine koju je naručila za svog sina, dobila je pohovani peškir! Nakon što je priču podelila na društvenim mrežama, sporni restoran je zatvoren kako bi "Pregledali usklađenost s procedurama"

Alik Perez naručila je hranu iz lanca brze hrane, a kada je pokušala da izreže meso svom sinu, pronašla je nešto zaista uznemirujuće.

Njena objava postala je viralna na Fejsbuku, ali u međuvremenu ju je obrisala.

"Frustrirana sam. Naručili smo hranu iz dostave, između ostalog piletinu za mog sina. Dok sam pokušavala da ga nahranim, 'piletinu' nisam ni mogla da izrežem. Pokušala sam da je rastrgnem rukama, a na moje iznenađenje onda sam shvatila da se radi o pohovanom peškiru. Zaista uznemirujuće... Kako ručnik završi u smesi za pohovanje?!", poručila je šokirana majka.

"Odvratno i sramotno. Postoji prvi put za sve, a ovo je najgori prvi put. Pokušavam da se smirim", dodala je Perez. Uverena je da je peškir kontaminirao i druge obroke iz restorana budući da se meso pržilo u istom ulju.

Nakon što je njena priča obišla svet, lanac brze hrane oglasio se saopštenjem. Otkrili su da su zatvorili sporni restoran u gradu Taguigu na tri dana kako bi "pregledali usklađenost s procedurama" i "ponovno obučili radnike".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR