Glas Javnosti

USISIVAČ SLABO VUČE, NE BRINITE POSTOJI REŠENJE : Ne kupujte novi, jer postoji trik da bude onaj stari

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Usisivač rešava grinje, prašinu i sve ono što vam prlja dom. Umesto da kupujete nov kada se nešto pokvari postoji rešenje za vaše probleme.

Kada se poklopac zatvori, ova guma bi trebalo da ostvari kontakt sa gumom koja se nalazi na kesi i da na taj način hermetički dihtuje. Na gumi se, na taj način, stvaraju naslage prašine, a na nekim mestima mogu da budu debele i do jednog milimetra.

Upravo zbog toga se dešava da dve gume ne prijanjaju jedna na drugu, a onda motor, umesto da vuče vazduh kroz crevo usisivača, to radi između ove dve gume, pa tako dolazi do znatnog smanjenja snage čišćenja.

I na gumenom delu kese za prašinu može da se dogodi slična situacija. Tada je rešenje prilično jednostavno. Sve što treba da uradite jeste da tvrde naslage sa gume odstranite vlažnom krpom, a isto uradite i na kesi za prašinu.


Kako se filteri, nakon duže upotrebe usisivača znatno uprljaju, obavezno ih očistite i to tako što ćete usisni filter izvaditi iz ležišta. To isto treba da uradite i sa filterom koji prečišćava vazduh koji izlazi iz usisivača.

Filtere dobro istresite, a nakon toga ih operite vodom i deterdžentom i vratite ih na mesto kada se budu osušili. Ukoliko imate nove filtere, možete i da ih zamenite piše 24sedam


Već nakon prvog uključivanja usisivača, primetićete da ponovo radi kao nov i što je najvažnije - ne pregreva se.

Naravno, u slučaju da ipak niste zadovoljni njegovim radom, najbolje bi bilo da ga odnesete u neki ovlašćeni servis.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP