Glas Javnosti

UPIŠITE OVE DATUME! Pet najuspešnijih dana u novembru kada se ispunjavaju želje

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Novembar, kao poslednji jesenji mesec, donosi mirnu energiju, šansu za pozitivnu transformaciju i sreću.

To su dani kada se mogu ispuniti gotovo sve vaše želje.

5. novembar – Mlad Mesec u Škorpiji i prelazak Venere u znak Jarca: Energija mladog Meseca u Škorpiji pomoći će vam da se oslobodite emocionalnog tereta, a prelazak Venere u znak Jarca takođe će dati podsticaj za buđenje pozitivnih emocija.

Ovo je trenutak kada se u nama budi moćna energija. Ona će nam pomoći da u sebi probudimo optimizam i samopouzdanje. Takođe, može biti sjajan pokretač za ostavrenje želja – da li ste spremni?

11. novembar – dan kada vlada magičan niz 11:11: Ovaj niz brojeva smatra se najsrećnijim i povoljnim za manifestaciju onoga što želite. Simbolizuje mirnu i potpuno usklađenu energiju.

Ovaj dan je veoma povoljan za tehnike opuštanja i duhovnu praksu. Važno je da se danas podsetite misije svog života, kao i da postavite namere koje planirate da ostvarite.

17. novembar – Mars se suočava sa Uranom: Kreativna energija koju generiše Uran ujediniće se sa snagom Marsa. Ovo će biti dan kada treba da donesete važne odluke.

Opustite se, trošite novac i vreme na svoje hobije i uživajte. Ove dve planete će poboljšati sposobnosti emocionalne inteligencije. Sada je vreme da uradite najteže zadatke, jer će vam ovaj raspored planeta dati dodatnu hrabrost i veru u svoje sposobnosti.

18. novembar – Kiša meteora Leonida: Zamislite želju jer vas očekuje zvezdana magija. Kiša zvezda padalica budi fizičku i intelektualnu snagu, pa ćete moći da savladate sve prepreke.

Posmatrajte nebo i kada ugledate zvezdu padalicu vizualizujte svoju želju. Zatvorite oči i zamislite je kao da se dešava trenutno – sada i ovde.

24. novembar – Merkur prelazi u znak Strelca: Merkur će izvršiti svoj dugo očekivani prelazak u znak Strelca. U ovom znaku, ova planeta se oseća veoma dobro i slobodno. To znači da će nas 24. novembra i narednih dana čekati neverovatan finansijski uspeh.

Oni koji su kreativni, aktivni i smeli danas mogu privući novac i energiju bogatstva. Ovo je povoljan dan za aktivnost, komunikaciju, sklapanje i traženje poslova,piše Elle.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR