Glas Javnosti

УБОГА МИЛИОНЕРКА: Преминула најпознатија просјакиња у земљи, а када су видели колико је имала на рачуну остали су у чуду!

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности / Ало.рс / од 21.05.2018.

Полиција је остала у шоку после открића да је Фатима Отман (52), жена са инвалидитетом која је преминула од срчаног удара сакупила право мало богатство просјачењем на улицама Бејрута.

Наиме, Фатима је пронађена у напуштеном аутомобилу са кесама готовине у којима је било 3.300 долара. Ипак, изненађујућа је чињеница да је ова просјакиња, која није могла да користи ни руке ни ноге после повреда које је, наводно, задобила у грађанском рату, на рачуну у банци имала 1,1 милион долара уштеђевине.

Портпарол полиције Јозеф Мусалем рекао је да је госпођа Отман умрла од срчаног удара, као и да се њена смрт не може сматрати сумњивом. Он је додао да је "велико изненађење" да је просјачењем успела да стекне толико богатство.

Према причама локалног становништва, Фатима Отман постала инвалид после повреда које је задобила током Либанског грађанског рата.

Постала је позната када је фотографија, на којој јој либански војник даје воду из флашице, постала вирална. Војника је, после тога, похвалио његов командант због исказивања "саосећајности и човечности".

Полиција је посетила Фатимину породицу која живи у граду Аин Ал Захаб у северном Либану, где ће Фатима бити и сахрањена. Они су такође остали у шоку после открића Фатиминог богатства.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR