Glas Javnosti

ТУЖНА ИСПОВЕСТ ЗАБАВЉАЧИЦЕ СА ШАБАЧКОГ ВАШАРА: "ЗАВРШИЛА САМ ДВА ФАКУЛТЕТА СА 25 ГОДИНА"

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Телеграф.рс/ од 01.10.2018.

Шапчанку Мају Ђуркић (30) су сви осудили након што су објављени снимци са шабачког вашара, на којима се види како у доњем вешу игра са пијаним гостима. Утркивали се ко ће написати гори коментар и назвати је погрднијим именом. "Проститутка, ку*ва"... само су неки од "комплимената" којима су је частили. Неколико дана касније, пронашли смо Мају како бисмо чули и њену страну приче.

- Нисам ја имала такву идеју о животу када сам била млађа. До 25. године сам завршила два факултета, агроменаџмент и финансије на економији. Покушавала сам пет година да се запослим у струци, али нисам успела. На крају сам отишла у кафану, шта да радим - прича Маја.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Djurkic Maja (@djurkicmaja) on

Ангажман за плес под шатором на вашару дошао је убрзо.

- Игром случаја, власници кафане у којој сам радила су држали и тај шатор на вашару. Понудили су ми да играм за 200 евра једну ноћ и пристала сам. Новац ми је био потребан - искрена је.

- Ја морам да радим, немам избора. Око мене је хаос, а ја морам да живим, нико ме не пита да ли хоћу да играм под шатором или нећу. Принуђена сам да конобаришем и да будем играчица јер ми је отац умро давно, а брат због тешке повреде главе не може да ради. Имам проблеме и са мајком која ме сваког дана избацује из куће - додаје.

-Када је прочитала текстове о себи, погодило ју је то што је су је многи називала проститутком.

- Плакала сам док сам читала коментаре о себи. Ја да сам хтела да будем проститутка, отишла бих у хотел и зарадила 200 евра за пет минута, а не бих се мучила и за те исте паре играла целу ноћ под шатором. То су бесмислене приче - завршава Маја разговор и враћа се на своје радно место.

 

Глас јавности/ Телеграф.рс/ од 01.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR