Glas Javnosti

TRIKOVI DA SE ZADRŽE MUŠKARCI : Dame postoje male tajne koje čekaju samo vas

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Kako ne biste ostali na prvom susretu ostavile pogrešan utisak postoje cake koje se mogu otkriti i naučiti. Ove četiri stvari koje ne bi trebalo da radite.

Pravite se naivne

Ako verujete da „ja ništa ne razumem“ stav može približiti muškarcu i učiniti da izgledate slatko, varate se. Muškarci mrze žene koje se prave glupe i traže duhovite, pametne i zabavne partnerke s kojima mogu o svemu da razgovaraju.
Muškarce fasciniraju ih samouverene, zadovoljne i pametne žene, a ‘pravi’ muškarac uvek će hteti da se pohvali takvom partnerkom.

Nemojte lagati


U vezi nikada nemojte lagati ili se pretvarati da ste neko ko niste; ako lažete kako se osećate i šta vam odgovara a šta ne, to će vrlo brzo odbiti muškarca koji će pre ili kasnije shvatiti da se ne ponašate u skladu s onim što govorite. Pravi muškarac će razumeti da se ne možete u svemu slagati.


Nemojte praviti scene

Ako preburno reagujete na svaku sitnicu i od malog problema napravite veliku svađu, muškarac bi mogao da ode jer neće moći to da podnese. Oni ne vole dramu i ne vole kad žene ‘od komarca prave slona’ već ih privlače emocionalno inteligentne žene koje mogu da kontrolišu svoje emocije. Ne vole dramu ni igrice pa ako želite da održite svoju vezu, rešite se suvišne ‘drame’.

Ne gunđajte i ne kritikujte previše

Ako ne želite da on izgubi zanimanje za vas, onda umesto da mu prigovarate probajte da komunicirate s njim i kažete mu šta vam se ne sviđa, kako se osećate i šta bi mogao da promeni. Umesto da se žalite na ono šta ne želite, pokušajte da potražite drugi način i recite šta tačno želite. Muškarci vole žene koje su srećne i zadovoljne sobom, a prigovaranje zbog malih stvari pokazuje da niste zadovoljni sami sa sobom piše Pinkvilla.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR