Glas Javnosti

TRI RAZLOGA zbog čega stalno privlačite “LOŠE” muškarce

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti / objektiv

Često ste vi najveći krivac za pogrešan odabir partnera

Narcisi su jedna od najgorih vrsta ljudi za vezu, ljubav i uopšteno za druženje. Oni najčešće uništavaju samopouzdanje osobama koje su im bliske, čine da se osećaju loše, nesigurno i da štagod da urade nije dovoljno dobro.

Kako biti u vezi sa nekim ko neprestano u vama izaziva osećaj da niste dovoljno dobri?

Psiholozi kažu – nikako, ne treba ni da se trudite! Ali, ako ste primetili da se baš ova sorta loših tipova neprestano “lepi” za vas, nije to slučajno. Sami ih prizivate, a evo i kako…

1. Brižna priroda

Naravno, nema ničeg lošeg u tome da ponudite pomoć onome kome je potrebna. Međutim, ako se u svakoj svojoj vezi postavite kao spasitelj, to je nešto sasvim drugo. Ukoliko ste ovu osobinu primetili kod sebe, budite uvereni da je to razlog što privlačite narcise.

Ovakvi muškarci traže žene koje su spremne da budu po strani i puste njega da dominira, istovremeno mu pomažući da se u svim sferama istakne i zadobije poštovanje drugih. Imajte na umu da narcisi ne znaju šta je ravnopravnost. Za njih je vaša uloga da budete “ispod”, u njegovoj službi.

2. Privlači vas “glamurozan” način života

Ne dešava se tako retko da ženu zavede način života narcisa. U većini slučajeva, on će se izdvojiti iz gomile, ima interesantno društvo, naizgled vodi zanimljiv, ispunjen život o kakvom mnogi mogu samo da sanjaju. Nije iznenađenje što druge privlače harizmatične ličnosti, a za koje se ispostavi da su narcisi.

Razmislite malo, većina poznatih – glumaca i pevača, okarakterisani su kao veliki narcisi. Međutim, problem je ako žena postane zavisna od ovog načina života, zbog čega ne može da prekine vezu sa ovim toksičnim muškarcem.

3. Preterano ste empatični

Osobe koje imaju jak osećaj empatije su omiljene žrtve narcisa. Dok će naivni partner sam sebe da ubeđuje da narcisu samo treba dati još jednu šansu da se popravi, ovaj će nastaviti da se ponaša u svom stilu, “cedeći” svoju drugu polovinu do iznemoglosti. Što je najgore, narcisi su odlično svesni sa kim imaju posla i vešto kriju lice sve dok ovakvu, saosećajnu osobu, ne uhvate u svoju mrežu. Pošto je takvoj ženi teško da raskine, partner će joj “isisavati” energiju dok je potpuno ne uništi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR