Glas Javnosti

TEST KOJI PRECIZNO OTKRIVA VAŠU SUŠTINU: Šta vidite na slici?

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Bez previše zagledanja i razmišljanja odaberite figuru koja se nalazi na slici i otkrijte nešto o sebi što možda i niste znali.

Test će pogoditi sve o vama sa 96% tačnosti.

Duboko udahnite pogledajte sliku u nastavku i odaberite ono što ste prvo ugledali. Da li je to dama sa kišobranom, lice muškarca, jedrilica ili dim iz dimnjaka?

Dama sa kišobranom 

Damski suncobran je simbol aristokratije, carstva i krajevstva. Takođe kišobran je simbol veze između neba i zemlje. Znači da želite zaštititi sebe ovog sveta, društva, ljudi, ali ste i otvoreni prema nebu. Za vas je nebo poput prostora za odmor i kreativnost. 

Lice muškarca

Simbol neke lukavosti, ideje koja će vas dovesti do željenog cilja. Bitno je ne preterati, da cilj ne izgubi svoju vrednost. Takođe, čekaju vas zanimljive promene. Konačno, imaćete snage i snalažljivosti. 

 

Jedrilica

Blagostanje će uploviti u vaš dom. Vi ste čovek prosperiteta sa jasnim ciljevima. Bitno je da vaš brod ne potone od opterećenja, čuvajte sebe i svoje zdravlje. Provodite više vremena sa prijateljima i porodicom.

Dim iz dimnjaka

Dim simbolizuje dušu koja je napustila telo. Suviše ste zauzeti svojim poslovima, da vaša duša traži spokoj. Ona želi na odmor, u šetnju, nekoliko dana mira. Ona vam viče. Pokušajte da je uslišite. 

 

(Glas javnosti/Megakviz)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP