Glas Javnosti

SVEKRVA POKUŠALA DA UBIJE NEVESTU NA VENČANJU: Gurala joj kolač u usta!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Venčanja spadaju u najlepše događaje u životu svake osobe. Ipak ima i onih svadbi koje se nikako ne mogu nazvati veselim i srećnim.

Organizatorka venčanja je na TikToku prepričala horor priču sa ceremonije kojoj je svedočila. Naime, svekrva je navodno "pokušala da otruje" mladu i pošalje je u bolnicu.

Keli tvrdi da je mladoženjina majka na silu pokušala da da mladi kolač koji je mogao da je ubije, nakon čega je izbila ogromna svađa.

U videu koji je naslovila "Greška ili sabotaža", Keli je objasnila kako je svekrva pokušala da otera mladu u bolnicu na dan venčanja.

- Sve je počelo normalno. Dobila sam poruku u dokumentima na kojoj piše da je mlada jako alergična na kokos. Naravno, poslastičari su to znali pa u tortu nisu stavili kokos - opisala je organizatorka Keli.

Ipak, između venčanja i slavlja, organizatorka je primetila neplaniranu dostavu kolača.

- Mladoženjina majka je rekla: "Ja sam ih naručila. Htela sam da se postaram da ima dovoljno deserta". U redu, to zapravo i nije toliko neobično", rekla je Keli.

Nakon što su mladenci isekli tortu situacija je postala nalik hororu. Mladoženjina majka uporno je terala mladu da proba jedan od kolača koje je naručila.

- Prinosila ga je njenim ustima, a mladoženja ju je zaustavio i rekao: "Mama, znaš da je alergična" - opisala je organizatorka i dodala da je kolač bio prekriven kokosom.

Niko u prostoriji se nije pomerio.

-Mladoženja je otvorenih usta buljio u majku. Mlada je izgledala prestravljeno i uplašeno, i ja bih na njenom mestu. A mladoženjina majka koja je pokušala da otruje buduću snaju izgleda kao da je boli briga. Onda je situacija eskalirala. Mladoženja je poludeo i bacio kolač koji je uzeo od supruge. Zacrveneo se i počeo da viče na majku: "Užasna si osoba, nikad nisi podržavala našu vezu, ovo je novo dno, čak i za tebe. Mogla si da je pošalješ u bolnicu. Mogla je da doživi anafilaktički šok",  prepričala je Keli.

Mladoženja se navodno drao na majku sve dok se ona nije okrenula prema njemu i mirno rekla: "Dragi, nezgode se događaju svakoga dana".

- Nakon toga se vratila na svoje mesto, uzela stvari i otišla s venčanja.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR