Glas Javnosti

Supruga srpskog fudbalera otkrila tajnu kako pravi domaće BADEMOVO MLEKO

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Sve više se okrećemo zdravom vođenju života, što i nije neobično uzimajući u obzir koliko je sve oko nas štetno. Previše je stvari koje bi mogli da promenimo i da pokušamo da unapredimo kod sebe, kada je u pitanju zdrava ishrana.

Bademovo mleko možemo sami napraviti, a za to nam predlog daje Kristina Maksimović, supruga našeg fudbalskog reprezentativca.

Ona je na svom Instagram profilu podelila na koji način ona to pravi i postupak uopšte nije težak. Sve što je potrebno jeste da 150 badema potopite u vodu na 24 sata kako bi omekšali, a onda posle tog vremena je potrebno da ih procedite. Nakon toga, vreme je za blender - izblendajte ih sa litar vode i posle toga, kada postane konzistentna tečnost, procedite i voila - dobili ste pravo, domaće bademovo mleko bez šećera i aditiva.


Njen savet je da ga držite u frižideru najviše četiir dana i da svaki put pre upotrebe ga prvo dobro promućkate. Ukoliko vam je ukus neobičan, možete po njenoj preporuci da dodate agavin sirup.

Kako to izgleda, pogledajte na snimku ispod.


Glas javnosti T02S 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR