Glas Javnosti

STVORITE DOM KOJI ODIŠE SPOKOJEM: Uz jednostavan trik svaka kuća će PREDIVNO mirisati (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Uz odgovarajući osveživač vazduha ili mirisnu sveću, vaš dom će se trenutno pretvoriti u okruženje ispunjeno spokojem.

Kao što ljubitelji dekora primećuju, pravilno odabran miris doneće vam osećaj opuštenosti i blagostanja, stvarajući prijatnu i ugodnu atmosferu u vašem domu. I sigurno je miris kuće vrlo važan jer je to jedna od prvih stvari koju primetite kada prođete kroz vrata. Prvi utisak uvek igra veliku ulogu kod naših gostiju i mali je detalj koji čini razliku, piše Azra.ba.

A zašto ne bismo vrlo lako učinili da naš dom neprestano miriše na svežu kafu s aromom vanile? Nema boljeg osećaja i ovaj prelepi miris učiniće da vaš dom podseća na stilski pariski kafe.

Pronašli smo jednostavan i lagan način da to postignete i trebaće vam samo 3 stvari: velika zrna kafe, nekoliko svećica s mirisom vanile i dve vinske čaše.
Potrebno je samo napuniti vinsku čašu zrnima kafe. Zatim svećice stavite u čašu i upalite ih. Za nekoliko minuta vaša kuća će mirisati na kafu sa mirisom vanile.

Stavite čaše u različite delove kuće. Neverovatan trik objavljen je na Tik Toku i ima preko 460 hiljada pregleda. Ne samo da je jednostavan i praktičan, već može delovati i kao ukrasni dodatak u u vašem domu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR
od sanja u 11.11.2021 14:33:17 h
     0 

Posto u kuci imam pusace, mislim da nigde nije neprijatan miris, kao kod mene, zaista izvanredan trik, sto pre cu probati, iako sam skoro nabavila ruski preciscivac vazduha, koji prosto guta duvanski dim, i sad ovaj trik mislim da ce mi kuca poceti mirisati...