Glas Javnosti

Stvari koje već na venčanju otkrivaju da će se mladenci razvesti

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ako idete na venčanje ove godine, postoji nekoliko znakova na koje treba da obratite pažnju kako bie utvrdili da li će brak potrajati, kaže za Business Insider dating stručnjak Anwar White.

Mladoženja trlja tortu u lice mlade

Za neke je tradicija da mladenci trljaju tortu po licu pre nego što se desert posluži gostima. Vajt je rekao da je ključno obratiti pažnju na to kako par pristupa tom činu.

„Ako je ljubav, ako je više milovanja, to je jedno“, rekao je Vajt. Ako je trljanje torte jače, dodao je, to ukazuje da mladoženja možda krije „duboku agresiju” i da mu je prijatno da ponižava partnera.


„Ako je mladoženja spreman da to uradi pred vašim prijateljima i porodicom, ne mogu da zamislim šta je spreman da uradi u privatnosti vašeg doma“, rekao je Vajt.

Fokusiranje pažnje na sebe

„Kada vidim da neko fokusira pažnju na sebe, to mi daje do znanja da pokušava da od venčanja napravi predstavu o sebi, a ne o bračnoj zajednici“, rekao je Vajt.

Veliko venčanje

Neki od najuspešnijih brakova koje je Vajt video počinju bekstvom ili ležernijim proslavama.

Nasuprot tome, rekao je, neki od najuspešnijih parova bili su domaćini raskošnih venčanja, koja mogu više ličiti na spektakl nego na autentična slavlja ljubavi.


Govori članova porodice

Ljudi koji drže svadbene govore će većinu svojih primedbi posvetiti osobi u paru koju najbolje poznaju, rekao je Vajt. Ali negde u govoru, dodao je Vajt, trebalo bi barem da pomenu drugu osobu.

Ako je govornik fokusiran isključivo osobu koja mu je bliska, rekao je, to može značiti jednu od dve stvari:

„Prvo, ne vole tu osobu“, rekao je.

„Oni se drže stare mantre ako nemaš ništa dobro da kažeš, ne govori ništa. Ili drugo, ne poznaju dovoljno dobro drugu osobu“, dodao je on.


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR