Glas Javnosti

Student otišao u biblioteku da uči, a završio na krstarenju Mediteranom!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Usred januarskog ispitnog roka, student medicine Nikola Jeftić, došao je u najveću čitaonicu biblioteke Doma kulture „Studentski grad“ sa namerom da uči za ispit, a završio je na krstarenju mediteranom za dvoje.

U "Studenjaku" na praznik Svetog Save 27. januara, čitaonica se studentima punila kao i svakog prethodnog dana. Međutim, slatkiš Rum Kasato imao je posebno iznenađenje za studente u čitaonici. Naime, Kasato pirat želeo je da nagradi studenta kome je tog dana bilo najteže. Uzevši skripte studenata, Kasato pirat izmerio je ko je od studenata najveći "teškaš". 

Rum Kasato tri decenije omiljen je slatkiš među studentima, tako da zna njihove "muke".  "Zima teška, a leto lagano", poručio je Kasato pirat.

Među ozbiljnom konkurencijom svih prisutnih studenata, trijumfovao je upravo Nikola Jeftić, student medicine, koji je u čitaonici u trenutku merenja imao čak 15 kilograma knjiga! 

„Ne prekidam često učenje, ali za ovo je vredelo prekinuti učenje momentalno. Svih 15 kg knjiga poneo sam da bih učio ispit iz hirurgije, dok nekim danima nosim i teži teret sa sobom u čitaonicu“, naglasio je Nikola i dodao da će na putovanje povest svoju devojku.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR