Glas Javnosti

СМЕШНО: УРНЕБЕСНА РЕАКЦИЈА ОВОГ МЛАДИЋА ТОКОМ ДЕПИЛАЦИЈЕ, ДОКАЗ ЈЕ ДА МУШКАРЦИ ИМАЈУ ИЗУЗЕТНО НИЗАК ПРАГ ТОЛЕРАНЦИЈЕ НА БОЛ ( ВИДЕО)

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Блиц.рс/ од 03.10.2018.

Брачни пар Линџи и Крис, познати под заједничким именом Тим Балмерт на друштвеним мрежама, дали су се у тежак посао депилирања воском. И док је Крис био тај који је морао да се суочи са болом, Линџи је уживала у повлачењу лепљивих трака.

– Већ сам зажалио због овога – рекао је Крис на почетку видео снимка у којем је кренуо са депилацијом руку, издржао чупање длака са ногу, пазуха, прса и завршио са депилацијом позадине.

И док је он урликао и псовао од бола, Линџи је, чини се, уживала у овом мучењу. Без давања икакве шансе да се припреми на бол, лукава супруга повлачила је траке са воском у тренуцима кад се Крис томе најмање надао гледајући га са осмехом док се он грчио од бола.

И кад је помислио да не може бити горе, Линџи је завршила са рукама и ногама и прешла на пазух где је успела да му ишчупа и комад коже.

Али најгори део за Криса дефинитивно је била депилација позадине за време које се сироти мушкарац готово расплакао. Он од бола, а Линџи од смеха.

 

Глас јавности/ Блиц.рс/ од 03.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR