Glas Javnosti

СЛАВНА ГЛУМИЦА НАКОН ГОДИНА ЋУТАЊА ПРОГОВОРИЛА О ТРАУМАМА ИЗ ПРОШЛОСТИ: "АКО КАЖЕШ, ИЗБАЦИЋЕ ТЕ"

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Курир.рс/ од 27.09.2018.

Глумица Падма Лакшми до сада није желела да прича о трауми коју је доживела са само 16 година, али су је друге жене својим причама инспирисале на тај корак.

Падма је имала 16 година када јој се догодила ужасна ситуација, а кривац је дечко са којим је тада била у вези.

 

"Почела сам да излазим са типом ког сам упознала у тржном центру у предграђу Лос Анђелеса. Радила сам тамо у радњи са модним додацима, након школе. Он је радио у радњи са мушком одећом.Био је згодан и имао 23 године. Када бисмо излазили паркирао би аутомобил, сео на кауч и причао с мојом мамом. Никад ме није доводио кући касно увече пре школе. Били смо интимни, али је знао да сам девица и да нисам сигурна кад ћу бити спремна за секс", открила је глумица која се често налази на листама најлепших жена на свету.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Padma Lakshmi (@padmalakshmi) on

Додала је како ју је дечко силовао на дочеку Нове године само неколико месеци након што су почели да се друже.

 

"Можда ће вас занимати јесам ли пила ту ноћ кад сам силована... Није битно, али нисам била пијана. Можда ће вас занимати шта сам имала на себи, или јесам ли била двосмислена око онога што желим. Била сам тако уморна, легла сам на кревет и заспала", изјавила је Падма, а онда је открила да је на себи имала црну дугачку хаљину са дугим рукавима, која јој је откривала само рамена.

"Молим те, не ради то!", вриштала сам. Бол је био неиздржив, а како је настављао, тако су ми кренуле сузе. Кад је завршио, рекао је: "Мислио сам да ће те мање болети ако спаваш", и одвезао ме кући... Почела сам се осећати као да је то моја кривица. Током осамдесетих нисмо имали израз за силовање у вези. Замишљала сам да би ми одрасли рекли ког сам врага радила у његовом стану или што уопште излазим са неким толико старијим", присетила се она и додала:

 

"Разумем зашто би те жене чувале такву ствар за себе годинама, без уплитања полиције. Годинама сам и ја радила исто", истакла је глумица.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Padma Lakshmi (@padmalakshmi) on

 

Иначе, Падма је доживела и то да ју је као седмогодишњу девојчицу очев рођак дирао између ногу, те да је њену руку стављао на свој пенис у ерекцији.

 

"Кад сам то рекла родитељима послали су ме на две године у Индију да живим са баком и дедом. Порука је била: "Ако кажеш, избациће те", испричала је Падма која има ћерку Кришну (8) од које није сакрила шта јој се десило.

 

Глас јавности/ Курир.рс/ од 27.09.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR