Glas Javnosti

SKANDAL NA SVADBI: MLADOŽENJA SE NALIO ALKOHOLOM PA PRIZNAO VEZU SA DEVERUŠOM, usledilo je LOM i PROPAST slavlja, ali to nije najgori SLUČAJ!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

U poslednje vreme, kako je tehnologija napredovala a posebni događaji u našim životima sve češće zabeleženi okom kamere, mnogo urnebesnih snimaka sa svadbi preplavilo je internet od kojih se neki prepričavaju i ponavljaju milionima puta. Ipak, nešto je ostalo skriveno, ali zli jezici proneli su skandale koji su pratili pojedina venčanja.

Ipak, na jednoj stranici učesnici venčanja ispričali su i svoje verzije skandala koji su izbijali na slavljima kojima su prisustvovali.

Jedna žena ispričala je da je kum na jednom venčanju toliko popio da je počeo neprimereno dirati žene, a svaka od njih bila je tamo s partnerom koji nije mogao mirno da sedi i ćuti, pa ga je udario. Dobio je nekoliko udaraca jer se nije mogao obuzdati.

Da bi dozu alkohola trebalo smanjiti potvrđuje i situacija još jedne anonimne žene.

"Bilo je to na venčanju moje rođake. Njen muž se toliko se napio da je pokušao da poljubi mene, pa drugu sestričnu, pa deverušu. Zatim se ispovraćao u predvorju hotela, a onda svima objavio da je već mesecima u vezi s jednom od deveruša. Papire za razvod rođaka je zatražila pre nego što su uspeli da razviju  fotografije.

Može li gore od toga da te najbolji prijatelj, kog si odabrao za kuma, osramoti pred svima? Kum je tokom svog govora pokazivao fotografije mladoženje s momačke večeri gde se zabavljaju s drugim ženama. Porodica mlade bila je užasno ljuta.

Javio se i jedan muškarac koji je rekao da nisu uvek muškarci ti koji popiju previše.

"Bio sam na jednom venčanju gde se mlada toliko napila da je odmah nakon crkve morala da ode na spavanje. Nije mogla da se otrezni i celo slavlje prošlo je bez nje. Bilo je jako neugodno, moram priznati", napisala je jedna zvanica, piše Večernji list.

Da ponekad zabavu mogu upropastiti i majke mladi otkrila je jedna žena koja je napisala: "Žena se toliko napila da je počela da mokri u donje rublje. Jedan od njenih sinova morao je da je odnese u sobu da ju presvuku, a svi su videli šta se dogodilo."

Neki ljudi, inače vlasnici hotela u kojima se organiziraju venčanja, ispričali su i da jako puno slavlja završi masovnom tučom, a za sve je kriv alkohol.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR