Glas Javnosti

SIMPSONOVI RASPLAKALI FANOVE: Posle osam godina konačno rekli 'zbogom' gospodji Krabapel kako dolikuje (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Iako je Edna Krabapel umrla 2013. godine, producenti "Simpsonovih" se nisu na pravi način oprostili od nje, pa su rešili da to učine posle 8 godina.

U epizodi "Simpsonovih" emitovanoj proteklog vikenda, pojavila se glumica koja nije na ovom svetu već osam godina a njene scene slomile su srce svima koji su je voleli! Kada je glumica Marša Volas iznenada umrla 2013. godine, producenti omiljene serije "Simpsonovi" su odlučili da premine i lik kojem je dugi niz godina pozajmljivala glas.

Tako je Bartova učiteljica, gospođa Edna Krabapel, "nestala" iz serije ali je izvršni producent Al Džin rekao da ga je uvek mučilo što se ekipa serije i gledaoci nisu od nje oprostili na pravi način. Sve do sada, zato je to urađeno osam godina kasnije!

U epizodi emitovanoj prošlog vikenda, "Diary queen", Bart pronalazi dnevnik svoje učiteljice i otkriva koliko je ona zapravo verovala u njega. 

Da bi epizoda bila što autentičnija, producenti su iskoristili delove ranijih epizoda, odnosno rečenice koje je Marša snimila pre smrti.

- Mi nismo znali da je bolesna, sve dok se kraj nije primakao. Nismo imali vremena da se od nje oprostimo kako valja. Ovo je bio samo mali pokušaj da joj adekvatno kažemo zbogom. Toliko smo je voleli, da smo čekali priliku da joj damo jedan poslednji trenutak da zasija - rekao je Džin.

U "Simpsonovima" je pomenuto da je gospođa Krabapel umrla, ali ne i kako. Džin je kazao da nikada ni neće saznati.

- Ne želi publika danas da zna kako je neki lik umro, ali želi da zna više o njemu ili njoj, životu i tome kako se taj lik osećao - rekao je on.

Volasova je imala 70 godina kada je umrla, i u tom trenutku je njena gospođa Krabapel bila udata za Neda Flandersa. Volasova je osvojila Emi za ulogu gospođe Krabapel 1992. godine.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP