Glas Javnosti

SEDMOSTRUKI LOTO DOBITNIK SAVETUJE: Sedam stavki da se postane MILIONER!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Svako sanja da postane dobitnik sedmice na Lotou ali ima onih kojima se taj san i ostvari, i to ne jednom već čak dva puta!

Amerikanac Ričard Lustig jedan je od retkih srećnika koji je uspeo da čak sedam puta pogodi tačnu kombinaciju i postane Loto milioner.

Lustig za sve one koji maštaju da budu poput njega daje sedam saveta kako ubosti sedmicu i promeniti sebi život:

1. Kupite više listića: Loša je strana ovog saveta to što ćete možda potrošiti više novaca kako biste došli do nagrade, a ako se radi o malom iznosu nagrade, možda neće niti pokriti ono što ste uložili. Ali ako kupite i ispunite više listića, logično je da se povećava šansa za dobitkom.

2. Igrajte u društvu: Okupite prijatelje koji igraju i zajedno uložite u listiće. Šanse za dobitkom se povećavaju, ali sav dobitak se u ovom slučaju i deli na više ljudi. No ako dobijete milion koji morate deliti s 5 osoba, verujemo da nećete žaliti.

3. Pazite koje brojeve zaokružujete: Ako na listiću morate zaokružiti brojeve do 55, nemojte zaokruživati od 1 do 7 već pazite da zbroj svih odabranih brojeva bude između 104 i 176. studije pokazuju da je oko 70 posto dobitnih kombinacija uvek vezano za spomenutu sumu.

4. Ne birajte samo jednoznamenkaste brojeve: Slično kao i prethodno pravilo, ne bazirajte se samo na jednoznamenkastim ili dvoznamenkastim brojevima već pazite da budu raznovrsni. Ne znači da ćete sigurno osvojiti dobitak, ali šanse su veće.

5. Potražite igre koje nisu toliko popularne: Upravo zato što većina ljudi igra loto, manje su šanse da ćete biti dobitnik, ali ako pronađete igre koje nisu toliko popularne, možda baš vi budete srećne ruke.

6. Možda vam datum i godina rođenja donesu sreću: Mnogi se oslanjaju na datume rođenja dece ili roditelja, no u tom slučaju ćete verovatno birati brojeve od 1 do 31, a ako birate one iznad 31, šanse su veće da ćete nešto osvojiti.

7. Imajte na umu da svaki broj na listiću ima jednake šanse da bude izvučen. Ne postoji program koji može predvideti koji će brojevi biti pobednički, ali šanse za dobitkom možete povećati ako ne koristite uobičajene brojeve.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR