Glas Javnosti

RUDOLF JE SPREMAN, DEDA MRAZ USKORO KREĆE: Britanski premijer odgovorio zabrinutoj deci širom Britanije… (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Britanski premijer, Boris Džonson, rekao je da je zbog situacije sa korona virusom, ove godine dobio neuobičajeno mnogo pitanja od mališana koji su mu pisali zabrinuti hoće li ove godine dobiti svoje božićne poklone.

Deca širom sveta zabrinuta su zbog situacije sa epidemijom za svoje poklone.

Jedan osmogodišnjak iz Britanije odlučio je da razreši svoje nedoumice i napiše pismo u kom je izneo problem,a zatim ga uputio, ni manje ni više, nego na adresu britanskog premijera Džonsona.

Naime, dečak Monti, zamolio je premijera da razgovara sa lekarima da li postoji mogućnost da deda mraz ove godine mališanima ipak isporuči poklone.

Boris Džonson je odlučio da pismo ovog osmogodišnjaka objavi na svom Tviter nalogu, uz koje je dodao i svoj odgovor na ovo pitanje.

Poručio je mališanima da nema razloga za brigu:

- Nazvao sam Severni pol i mogu ti reći da je Deda Mraz spreman i nestrpljivo očekuje polazak, kao i Rudolf i svi njegovi pomoćnici. Glavni lekar me je zamolio da ti prenesem sledeće: - Pod uslovom da se Deda Mraz ponaša na svoj uobičajeno odgovoran način i ako posao obavi brzo i sigurno, nema opasnosti ni za tvoje ni za njegovo zdravlje - napisao je premijer Britanije.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR