Glas Javnosti

ROBOT ZAŠTITNIK! Kralj Bahreina stiže u Dubai sa specijalnom gardom (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Jedan video postao je viralan na platformama društvenih medija koji prikazuje čoveka kako hoda na događaju i prati ga džinovski robot.

U opisu videa se tvrdi da je čovek emir Bahreina koji je stigao u Dubai (na snimku) i da je robot koji ga prati njegov telohranitelj: “Kralj Bahreina stiže u Dubai sa svojim robotom-telohraniteljem, koji je opremljen panoramskim kamerama i ugradnim pištoljima. Tehnologija se razvija brže nego ikada do sada”.

Ipak, zapitali smo se da li je ovaj robo-hranitelj pravi? Naravno, nije. Jedan pogled na njegov hod će vam staviti do znanja da sa njim nešto nije u redu.

Robot je dobio ime Titan i delo je britanske kompanije, po imenu Cyberstein Robots Ltd. I dok on izgleda zaista veličanstveno, unutar njegovog oklopa se krije čovek, koji ga pokreće. Titan postoji od 2000.godine i često se pojavljivao na zabavnim događajima širom sveta.

Od svog predstavljanja, Titan je bio stvar čuda za mnoge i privukao je pažnju na mnogim takvim događajima. Nije iznenađenje što se takav snimak Titana kruži da bi dobio preglede. Ali kao telohranitelj emira Bahreina? Ipak je to malo previše.

BONUS VIDEO: Poznati profesor o budućnosti Novaka Đokovića

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Dragan u 22.01.2022 15:21:01 h
     0 
Sve sto je navedeno apsolutna je neistina. Ova naprava bila je na izlozbi jos daleke 2008 godine Expo u Hanoveru i njome je upravljao covek putem dzoistika. Takodje, moze se primetiti da je unutra covek koji hoda i nosu celu skalameriju a sve operacije, glas, pevanje i dobacivanje publici vrsi se teledirigovano. Dakle radi se o atrakciji i oni koji su ga kupili kupili su da bi fascinirali nekoga svojim dubokim dzepom. Potrazite na YouTube- u Titan The Robot i naci cete o cemu se radi.