Glas Javnosti

РОБА НЕТАКНУТА, ЦЕНА АСТРОНОМСКА: ЕЈМИНА НЕВИНОСТ ЋЕ СЕ ПРОДАТИ НА АУКЦИЈИ, ТРЕНУТНА ПОНУДА ПРЕМАШИЛА МИЛИОН ДОЛАРА

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Дневно.рс/ Телеграф.рс/ од 04.10.2018.-

Ејми је деветнаестогодишња девојка из Велике Британије која продаје своју невиност путем агенције “Циндерелла Есцортс”.

Своју невиност ставила је на аукцију, а за сада је цена достигла 1,2 милиона евра и расте из дана у дан.

Овакве ситуације су постале честе, па смо током протеклих годину дана могли да чујемо да су бројне младе девојке продавале своју невиност управо преко ове агенције.

https://www.cinderella-escorts.com/en/sedcard/amy

Ејми каже да је о одлуци дуго размишљала и схватила да јој невиност не значи пуно, а да би новац могао потпуно да промени живот њој и породици.

– Желим да помогнем својој породици колико су они помогли мени. Уз то бих желела да путујем светом и платим образовање. Продаја невиности је идеална прилика да остварим своје снове – рекла је Ејми за ескорт агенцију.

У опису услуга које агенција нуди стоји и да узимају депозит од 10 одсто понуде како би осигурали да је понуда озбиљна, а “сусрет” ће се због законских ограничења одиграти у Немачкој, преноси “Миррор”.

Агенција гарантује да је Ејми невина, а потенцијални купац моћи ће у то и сам да се увери, након што девојка посети лекара.

Ова млада девојка чије презиме није познато јавности је већ била на три састанка са потенцијалним клијентима – фудбалером, немачким бизнисменом и банкаром са Вол Стрита.

 

Глас јавности/ Дневно.рс/ Телеграф.рс/ од 04.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR