Glas Javnosti

Razveo se posle samo nekoliko dana: Saznao da mu je žena zapravo muškarac (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Muškarac u Indoneziji upoznao je na internetu svoju suprugu. Međutim, razveo se posle samo dva dana braka, zbog toga što je otkrio da njegova "supruga" i nije baš no što je mislio.

Oni su se upoznali na Fejsbuku, a posle nekoliko meseci dopisivanja, odlučili su i da se uživo upoznaju.

Muškarac je rekao  kako mu, ni kada su se upoznali, ništa nije bilo sumnjivo. Kako on tvrdi, "Mita je izgledala predivno", a nekoliko nedelja kasnije, odlučio je da je zaprosi.

Svoju porodicu obavestio je o planovima za venčanje, pa je sa roditeljima otišao u Mitinu kuću kako bi predao miraz (oko 1300 evra).

Venčali su se 2. juna. Mitino lice je bilo pokriveno, a nikom ništa nije izgledalo sumnjivo. Niko nije posumnjao na pol mlade, mada je mnogo ljudi prisustvovalo svadbi.

Prve bračne noći, on je želeo da "ispuni bračne dužnosti", što je Mita odbila. 

Posle druge uzastopne noći bez "ispunjavanja bračnih dužnosti", mladoženja je odlučio da malo istraži o čemu se radi i saznao - njegova supruga je, u stvari, muškarac. Međutim, kada je došao kući, mlada je već bila nestala.

Pun besa, otišao je pravo u policiju i optužio ženu za prevaru, najavivši razvod. Policija je, zapravo, pronašla muškarca koji se pretvarao da je Mita. Njegovo ime je, zapravo, Adi, a još uvek se ne zna kakva kazna ga čeka.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR