Glas Javnosti

RAJ NA ISTOKU SRBIJE U ŠUMSKOJ IDILI KUPIO ZA 400 EVRA

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Na svom Jutjub kanalu majstor Mario redovno deli svoja iskustva i otkrića, a jedno od najzanimljivijih je sigurno – seosko imanje od 40 ari u istočnoj Srbiji koje je jedan njegov poznanik kupio za samo 400 evra.

Sad ću da vam pokažem seosko domaćinstvo koje je čovek kupio za 400 evra. Dakle, nije izmišljena priča, nije laž, govori Mario dok pričom vodi do imanja uz cvrkut ptica.

Nije veliki plac, oko 40 ari. Bilo je ulaganja, uspeo je put da napravi. Struje nema, ali ima vode. I čovek je sklepao ovu kućicu, mali salaš, i to njemu služi za lov, on dođe da se relaksira, da se odmori, objašnjava Mario.

U toj kućici se nalazi soba sa tri kreveta, sto, šporet na drva i komoda, a jednu prostoriju vlasnik je rezervisao za sušenje mesa. Na placu je napravio i baštu, a u jednom delu je „instalirao“ kadu koja se stalno puni hladnom vodom iz obližnjeg potoka, piše Vojvodina info.

U tom zaseoku nema signala za mobilni telefon, a nije postojao ni put nego je napravljen nakon što je lovac kupio seosko domaćinstvo. Majstor Mario naveo je da još ima takvih placeva na prodaju, ali da se retko pojavljuju u oglasima. Kako je kazao, treba da se dođe u ovaj deo Srbije i da se potraži.
SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR