Glas Javnosti

Ptica zbunila policajce

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Policija Oksfordšira, grofovije u jugoistočnom delu Velike Britanije, ostala je zatečena i zbunjena zbog pesme ptice koja je gotovo u "originalu" oponašala zvuk sirena na njihovim automobilima.

Policija je saopštila da su prvobitno mislili da je došlo do kvara na njihovim vozilima nakon što su čuli buku u policijskoj bazi kraj puta u Bisteru.

Na video zapisu, snimljenom na lokaciji u Oksfordširu i postavljenom na društvenim mrežama, čuje se kako ptica cvrkuće pre nego što "zazviždi" zvuk dvotonske sirene.

Policija je saopštila da je zvuk imitatora bio "100 posto realan" i da nije nikakva "kasnoaprilska šala". Osim toga, oni su dodali da su pripadnici policije ostali "pomalo zbunjeni".


U saopštenju piše:

"Zvuk je toliko realan da smo ostali zatečeni, misleći da su sirene na automobilima neispravne! Od naših radionica na kojima se testiraju dve melodije do službenika koji se raspoređuju na radna mesta, ovaj mali momak je strpljivo čekao i "snimao" zvuke da bi ih ponovio", piše u dodatku.

Korisnici društvenih mreža spekulisali su da bi ptica mogla biti čvorak, koji je poznat po svojoj sposobnosti da oponaša zvuke koje stvara čovek.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR