Glas Javnosti

PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Evo šta BOJA vašeg automobila govori o LIČNOSTI!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Psiholozi kažu da boja vašeg automobila otkriva mnogo o vašoj ličnosti. Saznajte da li ste štedljivi, saosećajni ili maštoviti.

Evo šta najčešće boje automobila govore o vama.

Crvena
Crvenu boju često biraju oni koji imaju veliku životnu energiju. Stalno u pokretu, pomalo agresivni, zabavni i impulsivni - ili su neko ko želi da to bude! Ako je vaš automobil crven, najverovatnije ste ambiciozni i odlučni da izvučete sve što možete od života. Skloni ste da budete nemirni i ekstrovertirani, pa se ponekad šokirate kada vam neko ukaže na jedan od nedostataka. Vi ste samouvereni pokretač zabave. 

Siva
Ako imate sivi automobil, znate da postoji razlika između srebra i sivog. Vozač sivog automobila ne želi da se ističe. Sivo ne mora (ili ne želi) da bude blistavo poput srebra, projektujući više dostojanstva, tradicije i zrelosti. Manje vas zanima status, a više status kvo. Siva je takođe boja opreza i kompromisa. Više biste voleli da život teče po ravnomernoj liniji nego sa velikim usponima i padovima.

Plavi
Ako imate plavi automobil, to ne mora da znači da imate bluzersku dušu. Umesto toga, plavi automobili deluju kao mali deo sunčanog neba na inače sivom i mračnom autoputu ili ulici. Ako posedujete plavi automobil, saosećajni ste, optimistični, stabilni, pošteni i spokojni.

Bela je boja koja ukazuje da ste uvek u trendu i mladoliki
Volite da vam se dive zbog mudrosti koju posedujete, pre nego fizičkog izgleda. Iako ste možda sumnjičavi u vezi raskalašnog ponašanja, dovoljno ste introspektivni i osetljivi da pokušate da pronađete zajednički jezik sa nekim sa kim u početku možda niste imali najbolje upoznavanje.

 

Zelena
Ako imate zeleni automobil, imate veliko samopouzdanje i nije vam važno šta drugi misle o vama. Popularnost zelenih automobila dostigla je vrhunac 1990 -ih i sada smo usred reakcije protiv zelene, sa manje zelenih automobila u izložbenim salonima i na putu. To znači da ne osećate da je potrebno da budete u toku sa trendovima i volite da marširate u ritmu svog bubnjara.

Zelena je takođe blisko povezana sa prirodom, pa možete da se zaustavite kada vidite prelep pejzaž - i želeli biste da svoj automobil napunite gorivom koje je ekološki prihvatljivije. Nežni ste i strpljivi, ali vaša miroljubiva priroda ponekad dovodi druge u iskušenje da vas iskoriste.

Braon/Bež/Šampanjac
Ako je vaš automobil braon ili bež boje, stojite čvrsto na zemlji, štedljivi ste i pošteni. Više volite automobil koji će dobro funkcionisati i dugo trajati, a ne blistavi broj ukrašen kožnim enterijerom i blistavim spravicama. Neko ko više voli braon ne želi da kupuje ništa novo, kažu psiholozi. On samo želi da živi svoj život. Ne zanima ga stil i mogao bi zadržati automobil dok potpuno ne propadne.

Zlatno/žuto
Žuta i zlatna su boje radosti i sreće. Dakle, ako je ovo boja vašeg automobila, definitivno živite prema mantri: "Sve će biti u redu". Maštoviti ste, mudri, imate dobar smisao za humor i odličan posao. Možda ste i mladi - ili mladi u srcu. 

Crna
Kada pomislimo da se ukrasimo crnim, često pomislimo na večere sa crnim kravatama i koktel haljine. To je boja luksuza i sofisticiranosti. Ako je vaš auto crn, dostojanstveni ste i upečatljivi, a da niste upadljivi. Želite da date izgled misterije, ali možda čeznete za smislenijim životom. Uvek držite sve u životu pod kontrolom. 

Bela
Bela boja je povezana sa iskrenošću i čistoćom. Ako je vaš automobil beo, imate ukus i eleganciju i težite savršenstvu. Ipak, ponekad se nađete u žudnji za jednostavnijim životom. Ako se vozite belim automobilom, želite da predstavite sveže, mlado, moderno lice spoljnom svetu, tvrde psiholozi. 

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR