Glas Javnosti

PROČITAJTE NAJKORISNIJE SAVETE ako prvi put idete sa partnerom na putovanje

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Imajte na umu - idete sa svrhom da se zajedno zabavite, a ne da testirate svoju vezu!

Da li je odlazak na putovanje sa partnerom po prvi put monumentalna prekretnica u vezi? Na kraju krajeva, oboje svesno birate da provedete nekoliko dana zajedno, praktično bez prestanka, a to mnogo govori o tome koliko vas dvoje uživate u društvu jedno drugog.

Planiranje vašeg prvog zajedničkog putovanja može biti uzbudljivo, ali dolazi sa određenim pritiskom.
Hoćete li shvatiti da svog partnera ne poznajete tako dobro kao što ste prvobitno mislili ili će vas to zbližiti? Nadamo se da je ovo drugo, ali najvažnija stvar koju treba zapamtiti, osim saveta za putovanja jeste – idete sa svrhom da se zajedno zabavite, a ne da testirate svoju vezu.


Između potvrđivanja logistike putovanja do planiranja onoga što ćete raditi zajedno svaki dan i određivanja osnovnih stvari koje ćete spakovati, nema sumnje da osećate pritisak.

1. Upravljajte svojim očekivanjima
Najbolji savet? Krenite sa malim očekivanjima. Ovo se odnosi na svaki detalj vašeg putovanja, od restorana koje odaberete do mesta u kome boravite, pa sve do razgovora i doživljaja povezivanja koje očekujete. Mnogi parovi imaju lošu naviku da u svojoj glavi zamišljaju koliko će neko magično mesto ili dan biti, a zatim ga upropastiti sebi kada ne odgovara ovom nedostižnom (i, da se razumemo, imaginarnom) standardu.

Na kraju ćete biti razočarani nečim što bi zapravo moglo biti sjajno da vaša očekivanja nisu bila tako visoka.

2. Napravite fleksibilan plan za svaki dan
Planiranje je odlično, ali preterano planiranje i stres zbog toga što pomenuti plan ne ide baš kako treba je recept za ne baš sjajan provod. Umesto toga, napravite fleksibilan plan sa svojim partnerom o tome šta ćete vas dvoje raditi svaki dan. Dobro pravilo je da odaberete jednu aktivnost i jedan restoran koji biste želeli da posetite za ručak ili večeru. Izbegavajte stroge vremenske odrednice za bilo šta ako je moguće jer ćete se na kraju osećati rasejano i kao da ste u žurbi.

Velike su šanse da ćete naići na nešto sjajno što niste očekivali, a što biste potpuno propustili da niste imali fleksibilan plan.

3. Planirajte da probate nešto novo
Bilo da se radi o novoj aktivnosti, vrsti hrane ili pića, ili nečem sasvim drugom, probajte nešto novo što nijedno od vas nije ranije radilo. Kada ste na putovanju, uvek će biti stvari koje ne možete da radite kod kuće ili ne biste radili da niste u režimu odmora. Iskoristite to.

Ovo je zabavna prilika za vas dvoje da se povežete oko nečeg potpuno drugog i stvorite uspomene. Osim toga, bez obzira na to da li je to na kraju nešto loše ili će vam se svideti – to će biti dobra priča koju ćete zajedno ispričati i prisećati se kada dođete kući.


Ovo je posebno važno ako je neko od vas dvoje već bio tamo gde idete. Ne želite da ponovo proživljavate isti odmor koji ste već imali i da na kraju sve vreme pričate o dobrim starim danima. Naravno, to je u redu za neke stvari, ali pokušajte da se fokusirate na stvaranje potpuno novih uspomena sa svojim partnerom.

4. Odvojte vreme za romansu
Svi znamo koliko su večeri za dejtove važne za održavanje iskre u vezi, pa ne zaboravite da odvojite vreme za romansu. Ovo može biti jednostavno kao odlazak u duge šetnje noću nakon večere ili može biti zvanično kada odaberete određenu noć na vašem putovanju za veče za romantični izlazak.

Ne samo da će vam ovo oboma pružiti nešto čemu možete da se radujete, već bi moglo da vrati i neke od onih leptirića sa prvog dejta. Osim toga, ako sve prođe dobro, kasnije bi se moglo završiti intimnošću.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR