Glas Javnosti
posta

PROBLEM REŠEN OČAS POSLA: Evo odličnog razloga zašto treba da koristite deterdžent za sudove U KUPATILU (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Oduševićete se ovim trikom.

Sredstvu za pranje suđa jeste mesto u kuhinji, ali nemojte se iznenaditi - i u vašem kupatilu i te kako može dobro da posluži.
Začepljeni toaleti su nešto o čemu zaista niko ne želi da razmišlja. Suočavanje sa ovim problemom nije samo naporno i često bezuspešno, već i prilično odvratno: ako je vaša ve ce šolja baš zapušena, voda koju puštate da biste je isprali ostaće zarobljena i lako može, sa svim nezgodnim sadržajem, da se prelije po vašem kupatilu.


Ispiranje toaleta svakako nije baš prijatan zadatak, ali se mora uraditi. Evo kako uspešno možete da se nosite sami sa ovim problemom:

Zapušena šolja

Ako je toalet začepljen, većina koristi gumenu spravu kojom se pravi vakuum da bi uklonili sve što blokira protok vode. Ako ova metoda ne uspe, sledeće na redu je sredstvo za čišćenje cevi.
Ove hemikalije, međutim, mogu da budu prilično skupe, a i kad imamo novca ne setimo se uvek da ih nabavimo. U slučaju da vam je hitno potrebna pomoć, umesto njih možete da koristite sredstvo za pranje sudova!


Iako ovo zvuči previše lako da bi bilo istinito, zaista funkcioniše!

Deterdžent za sudove

Postupak je krajnje jednostavan: sipajte malo više sredstva za pranje sudova u začepljeni toalet. Potrebno mu je samo nekoliko sekundi da potone u cev, a kada klizne dole, dodajte toplu vodu i sačekajte 20 do 30 minuta (nemojte da koristite vodu koja vri jer može da oštetiti toalet).
Kada primetite da se blokada razbila i da višak vode odlazi, isperite tolate vodom iz vodokotlića.

Vaš toalet sada ne samo što će da bude čist, već bi trebalo da ima i prijatan miris koji je za sobom ostavio deterdžent za sudove

Odlično za prevenciju

Sredstvo za pranje sudova takođe deluje i kao odlična preventivna mera. Sipajte s vremena na vreme pristojnu količinu u svoj toalet i neće se nakuplja talog koji bi kasnije mogao da izazove velike probleme. Ovo se posebno preporučuje ako je vaša ve ce šolja već bila ranije začepljena ranije, pa brinete se da se grozna situacija ne ponovi.
Dakle, sipajte deteržent za sudove, potom toplu vodu, pustite vodu iz vodokotlića i – problem je rešen!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR