Glas Javnosti

PRIVLAČE SREĆU: Nađite im mesto u svom domu

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Biljke su izvor pozitivne energije pa će upravo takvu energiju privući i u prostor u kom se nalaze. Neke su biljke poznate po tome da privlače sreću ili novac, a postoje i one koje privlače ljubav.

Biljke su izvor pozitivne energije pa će upravo takvu energiju privući i u prostor u kom se nalaze. Neke su biljke poznate po tome da privlače sreću ili novac, a postoje i one koje privlače ljubav. Pojedine biljke privlače strast i romantiku dok neke simbolizuju dug i srećan zajednički život.

Jasmin

Jasmin je biljka za koju se veruje da njen opojni miris može da utiče na snove i energiju koju tim snovima privlačimo. Kaže se da privlači ljubav, a njegovo eterično ulje smatra se jednim od najsnažnijih afrodizijaka. Osim ljubavi, jasmin u dom može da privuče i novac, odnosno finansijsku stabilnost.


Jasmin je prilično otporna biljka koja voli puno svetlosti. Treba ga umereno zalivati. Ako je uzgajan u tegli, pre zalivanja je najbolje proveriti da je zemlja oko njega blago suva. Ako je zemlja oko jasmina preterano vlažna tada će listovi postati žuti.

Ruža

Ruže, posebno crvene, oduvek su simbol ljubavi i upravo se one najčešće poklanjaju za Dan zaljubljenih, godišnjicu braka i slično, a nezaobilazne su i u bidermajerima. Svaka kuća treba da ima ruže kao žive biljke jer unose pozitivnu energiju i privlače ljubav. Crvene i jarko ružičaste ruže najviše će privući strast dok će bele i ruže u svetlijim bojama privući nežniju vrstu ljubavi.

Ruže obožavaju dnevno svetlo i potrebno im je barem šest sati sunca na dan. Ako se nalaze u stanu ili kući, ne preporučuje se da se preko leta drže na prozoru kako ih sunce ne bi uništilo. Vole vlažno tlo, ali treba pripaziti da je ono dobro drenirano, odnosno da se voda ne zadržava predugo uz sam koren.

Orhideja

Orhideja svojom energijom stvara umirujuću i harmoničnu atmosferu i time pozitivno utiče na osnaživanje veza i prijateljstava. Orhideja je simbol lepote, strasti i plodnosti pa upravo zato u dom privlači i energiju ljubavi.


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR