Glas Javnosti

ПРИЈАТЕЉСТВО, СЕКС, ГОНОРЕЈА: СВЕ ОВЕ СТВАРИ УПАКОВАО ЈЕ КАО ОСВЕТУ СВОМ ПРИЈАТЕЉУ ЗБОГ НЕВРАЋЕНОГ ДУГА

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Курир.рс/ од 03.10.2018.

Пијанство, страст, лудило... не знам шта ме је све спопало те ноћи када сам легла у кревет са најбољим другом мог супруга. Били смо у браку око годину дана и прилично срећни. Он ме је упозорио да је његов верни пријатељ из детињства велики швалер, али никада му није пало на памет да бих и ја могла да паднем на његове форе.

Они су били јако везани, јер је једном тај човек учинио услугу која му је спасила живот. Он је имао доста новца, а ми смо увек били стандардно без пара, поготово што је мој муж имао проблема са коцкањем. Позајмио му је велику своту и никада није питао када ће му вратити. То ми је било чудно, без обзира на пријатељство.

Они су стварно били блиски, као из неког америчког филма о најбољим другарима. Зато нисам узимала за зло када је он отворено флертовао са мном. А признајем, имао је невиђену харизму и било ми је јасно зашто је толико успешан код жена.

 

После једне мини пијанке у нашем стану, муж је отишао да спава, а ја сам остала насамо са нашим пријатељем. Једноставно се десило - почели смо са случајним додирима, а онда смо завршили у страсном загрљају. Секс је трајао кратко. Када сам схватила шта сам учинила, замолила сам га да оде кући и не помиње наш мали "излет".

 

Само се загонетно насмејао и рекао: "Нема проблема".

Надала сам се да ме тај, рекла би мањи грех, неће уништити, али грдно сам се преварила. Он је почео да нас избегава, правдајући се силним пословним обавезама, што је мени ишло у прилог.

 

Ускоро сам приметила да нешто није у реду "тамо доле". Изгуглала сам - печење приликом мокрења, појачан жути секрет, бол при великој нужди. Отишла сам код доктора и дијагноза је била - гонореја, трипер.

 

Ускоро је и муж почео да се жали на исто. Нисам више могла да кријем и све сам му признала. Сутрадан је затражио развод брака.

Изгледа да је велики пријатељ покупио болест током свог швалерисања, па је хтео да је искористи како би се осветио.

Јер, ускоро је мужу стигла и порука, која је за сваки случај послата и мени.

Писало је: "Па ти сад немој да ми вратиш паре..."

 

Глас јавности/ Курир.рс/ од 03.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR