Glas Javnosti

ČETIRI ZNAKA DA vaša ličnost ima ZASTRAŠUJUĆE DEJSTVO na druge!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Naša ličnost i način na koji se ponašamo u odnosima sa drugima često nam mogu doneti različite privilegije ili uspeh. Neki znakovi pak ukazuju da naš lik i delo utiču zastrašujuće na druge ljude.

1.Čavrljanje vas nervira – ne cenite male razgovore i niste se često upuštali u njih. Duboki i ozbiljni razgovori koji uključuju učešće intelekta su nešto što vas zanima. Mali razgovori o vremenu ili glamuroznom svetu vas ne zanimaju i ne privlače vašu pažnju.

2.Svesno neznanje ne tolerišete – Ne samo da imate snažnu ličnost nego ste mudri i naučeni. Vi ste otvoreni i ne zabavljate nikoga ko osuđuje. Neosonovana procena proizilazi iz neznanja. Jedan od načina ublažavanja neznanja je edukovati sebe. Ali ako je neko nemaran da to učini za sebe, onda biste ili otišli od njih ili izgubili strpljenje.

3.Vidite više prilika od drugih – Budući da ste otvoreni, videćete mnogo više prilika u situacijama od drugih. Ovaj stav ne samo da vam pomaže da preživite, već vas i gura kroz teške situacije. Istovremeno se možete susresti sa ljubomorom drugih  jer imate sposobnost postizanja uspeha kroz poteškoće.

 4. Vi ste osoba od rieči – Iskrenost je nešto što najviše cenite. Jednostavno govorite ono što vam je na umu i ne bojite se da ćete izgledati nepristojno. Niste dvolični i reći ćete ljudima tačno ono što mislite. Uvek se držite svoje reči i nikada ne lažete prijateljima. Zahvaljujući vašim osobinama ličnosti izbirljivi ste po pitanju prijatelja. Ne možete biti prijatelji sa svakim. Prezirete lažljivce i neiskrene ljude.

(Glas javnosti/novipocetak.com)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR