Glas Javnosti

PAULO KOELJO IMA PAR KORISNIH SAVETA ZA SREĆNIJI ŽIVOT : Par ključnih trikova i vaš svet se menja na bolje

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Postoje trenuci u životu kada osećamo nezadovoljstvo, nedostatak energije, nismo motivisani, ili se odjednom svi problemi svale na nas.

Jedan citata Paula Koelja otkriva šta treba da preduzmete:

- Ako razvijete jednu stvar, onda se menja sve što je okolo -

Šta to znači?

Kada se posvetite onome u čemu vidite svetlu tačku, kada se fokusirate na oblast života u kojoj postoje šanse za razvoj, moguće je da će se i ostale stvari srediti. Mnogo je lakše, gledajući ovaj pozitivan primer, poboljšati stvari u drugim sektorima.

Jedan mali događaj može izazvati velike promene u budućnosti. Zato napravite jedan korak, makar minimalan napor, da ostvarite ono što želite. Iako vam to izgleda beznačajno, može doneti rezultate.


Fokusirajte se na jednu stvar, a ne na više, pa kada tu dobijete rezultate, imaćete više snage i motivacije da napravite dobre stvari u ostalim poljima života. U ovakvim situacijama važno je da na nešto posmatrate sa pozitivnim duhom - to je neka vrsta sidra ili svetionika koji vas može povezati sa srećom, radošću, koji će postati simbol pozitivne transformacije u životu.

Na primer, uradite promene na poslu, pa se mogu dogoditi promene u finansijama, pa u domu, porodici, pa onda u ljubavi i prijateljstvu... Sve u životu je jako povezano, jedno pokreće drugo piše Sensa

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR