Glas Javnosti
posta

OVAKO SE U PREDRATNOM BEOGRADU REKLAMIRAO PRVI PORNO FILM U BIOSKOPU: Razvratni život POSRNULIH ŽENA za sve iznad 16 godina! (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Život u Beogradu i Srbiji između dva svetska rata obilovao je kulturnim dešavanjima i nije se mnogo zaostajalo po tom pitanju za ostalim evropskim prestonicama toga doba. Da je Beograd tada išao čak i ispred svog vremena govori i činjenica da je u glavnom gradu Srbije u zvaničnom bioskopu prikazan i erotski film!

Film pod nazivom "Škola za kokote" prikazivao se u bioskopu "Triglav" koji se nalazio na uglu ulica Sarajevske i Miloša Pocerca, gde se do skoro nalazio KUD "Branko Cvetković".

-Film koji će u prestonici senzacionalno da odjekne kao nijedan film do danas, bio je slogan koji je pratio reklamu za ovaj film sa glavnom glumicom Rene Sen Sir koja je na plakatu filma najavljena kao "glavna zavodnica".

facebook

Interesantno da iako je film po sadržini bio samo za punoletnu publiku organizatori bioskopa "Triglav" su dozvolili i starijim maloletnicina da prisustvuju projekciji pa je tako ulaz bio zabranjen svima ispod 16 godina.

Interesovanje Beograđana bilo je ogormno iako su se mnogi stideli kada bi u redovima za karte ili u sali nabasali na nekog svog poznanika. 

Bilo jednom u Beogradu koga danas više nema...

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR