Glas Javnosti

OVA TRI ZNAKA HOROSKOPA ODLIKUJU SE VELIKOM INTELIGENCIJOM: Proverite da li ste MEĐU NJIMA!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ova tri znaka horoskopa krasi intelektualna znatiželja, ali i velika pronicljivost.

1. Blizanci


Blizanci još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznali pa ih zanima mnogo stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera sa kojim će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju Škorpijin prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodreti. Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njih nemojte pokušavati da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale i tuđe namere.

3. Strelac

Strelci uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju proceniti situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako sa ljudima. Oni već na "prvu loptu" pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i dobro procene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole ulagati u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR