Glas Javnosti

ОВА БАБА НЕ БИ ПИЛА ВОДУ НИ ДА ЈОЈ ЖИВОТ ЗАВИСИ ОД ТОГА: конзумацијом омиљеног пића, унела невероватних три милиона коцкица шећера у организам ( ФОТО)

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Блиц.рс/ 24сата.хр/ од 17.10.2018.

Не желим ништа друго и не бих попила воду ни да ми живот од тога зависи. Не пијем ни чај ни кафу, прича бака Џеки Пејџ (77) која је једноставно луда за Пепсијем.

Она већ 64 године, откако га је први пут пробала 1954. године, не пије ништа друго и каже како је увек била мршава, без обзира што је, кроз године, у себе кроз овај напитак, унела скоро три милиона коцкица шећера.

- Не бих то назвала зависношћу. То је само нешто што ми се свиђа и једноставно не могу без њега - каже Џеки, иначе мајка четворо деце и домаћица.

Осим што искључиво пије само Пепси, Џеки је избирљива и око амбалаже. Наиме, неће га пити из флаше, већ само из лименке. Њена љубав према том газираном пићу резултирала је са купљених отприлике 93 хиљаде лименки сока кроз године.

Све је почело када је била у својим тинејџерским годинама.

- Не волим ни воду ни млеко. Моја мама је стално говорила па мораш нешто да попијеш и углавном би ми дала лимунаду или сок од вишње - каже она.

Али, до кад није окусила Пепси није хтела да пијеш ништа. Сокове које јој је мајка давала попила би без уживања. Од вољеног пића се раздвајала само приликом порођаја.

Али касније када је ишла у болницу на операције, медицинске сестре су јој чак стављале лименке Пепсија у фрижидер, а деца би јој доносила залихе како не би дехидрирала.

Када јој велика породица од 11 унука и осам праунука долази у посету, сви већ знају да се бакине лименке Пепсија - не дирају.

 

Глас јавности/ Блиц.рс/ 24сата.хр/ од  17.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR