Glas Javnosti

OTVORILI ZABORAVLJENI SVADBENI POKLON POSLE 9 GODINA! Ono što su pronašli ostavilo ih bez teksta (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Keti i Brandon Gan su na Fejsbuku podelili ono što im je Ketina pra-tetka poklonila kao svadbeni poklon koji je navodno "držao ključ za spas braka".

Par koji je otvorio svadbeni poklon devet godina nakon što su se venčali bio je oduševljen kada je video šta je unutra.

Nakon što su se venčali u septembru 2007. godine, Keti i Brandon Gan dobili su poklon od Ketine pra-tetke Alison. Ali kada su primili poklon, dobili su vrlo stroga uputstva.

Na prednjoj strani paketa bila je poruka na kojoj je pisalo: "Ne otvarati do prve svađe".

Godinama je poklon stajao zaboravljen i neotvoren - uprkos činjenici da je par imao "mnogo nesuglasica, svađa i zalupljenih vrata".

I tek kada su pokušavali da smisle šta da poklone prijateljima za predstojeće venčanje, setili su se poklona od tetke i to devet godina kasnije.

Pišući u grupi "Love What Matters" na Fejsbuku, Keti je rekla: "Vratila sam se na dan našeg venčanja (pre skoro 9 godina) i pokušala da se prisetim poklona koji su mi najviše značili. Smešna stvar. Poklon koji je najviše značio još uvek je stajao u ormaru neotvoren".

Nedavno je par konačno otvorio tajanstveni dar u kojem su bile dve poruke, po jedna za oboje.


"Keti, idi po picu, škampe ili nešto drugo što oboje volite. Teta Alison", pisalo je na papiriću naslovljenom na nju, a na njegovu je bio sličan savet mudre tete: "Brandone, idi po cveće i bocu vina. Teta Alison."

"Devet je godina taj poklon stajao je na jednoj polici skupljajući prašinu, ali ipak nas je nekako naučila toleranciji, razumevanju, kompromisu i strpljenju", rekla je Keti koja je, kaže, shvatila da ono što je potrebno za održavanje snažnog i zdravog braka nikada nije ni bilo u poklonu, već u njima samima,prenosi Klix.ba.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP