Glas Javnosti

Otkrijte šta vam nedostaje i šta biste trebali napraviti u skorijoj budućnosti: ŠTA VIDITE NA SLICI?

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Treba li vam odmor, što vas čeka u idućih nekoliko nedelja i čemu se trebate posvetiti saznajte iz pojma koji ste prvi ugledali na fotografiji.

Žena s kišobranom

Damski suncobran koji ona nosi simbol je aristokratije, carstva, kraljevstva, ali isto tako i veze između neba i zemlje. Ako ste prvo videli nju, znači da želite zaštititi sebe od sveta, drugih ljudi, društva... Odmor i kreativnost pronalazite gledajući u nebo. Poruka za vas jest da se odmorite, okrenete više sebi, kreativnosti i duhovnosti.

Muškarac s kovrčavom kosom

On prikazuje lukavost, ideje, ali i realizaciju tih ideja kojom ćete doći do svojih ciljeva. Čekaju vas zanimljive promene, imaćete snage i bićete snalažljivi. Vreme je za akciju i uspeh.   

Čamac

Vi imate velike planove i jasne ciljeve, a u periodu koji dolazi u vaš dom ući će blagostanje. Nemojte se opterećivati, čuvajte sebe i svoje zdravlje. Provedite više vremena s porodicom i najbližima.

Dim iz dimnjaka

Previše ste zauzeti poslovima, telo traži malo mira. Uzmite malo više slobodnog vremena i iskoristite ga za stvari koje volite raditi.

(Izvor: Večernji.hr)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR