Glas Javnosti

"ONI su u kontaktu sa Zemljom!" Sve je više dokaza da je Nikola Tesla primao signale iz svemira

Zanimljivosti
Autor: Glas Javnosti

I sam genije je u autorskom članku objasnio kada je shvatio da je dobio neobičnu poruku

Teorija da su drevni vanzemaljci koji su posetili Zemlju našli način kako da ubrzaju razvoj ljudskog roda tako što su s vremena na vreme kontaktirali pojedine naučnike i "davali im ideju" za izume koji su promenili svet, dobija sve više pristalica i u najkontroverznijim naučnim krugovima.


Po toj teoriji, još od rođenja Nikole Tesle u Smiljanu napredna inteligencija iz svemira ga je pratila. Zabeleženo je da je tu noć nad Smiljanom, nebo paralo hiljade munja, električnih pražnjenja koje su tokom celog života bile fascinacija našeg naučnika.

Na osnovu brojnih Teslinih radova, počevši od poigravanja munjama do transmisije električne energije bežičnim putem, električnog automobila, antigravitacione letelice, radio talasa, "Iks zraka", lako je uvideti da su Tesline vizije bile bar stotinak godina ispred svog vremena.

 

Tako je na primer, Tesla u Koloradu uspeo da prenese, što je i dokumentovano, električnu energiju na udaljenost od šest kilometara bežično, a skoro stotinu godina kasnije, posle utrošenih, ko zna koliko milijardi dolara, ekipa naučnika sa američkog MIT univerziteta, je uspela 2007. da bežično prenese električnu energiju na udaljenost od samo dva metra!

Dakle 3.000 puta manje od Tesle!

Ali, krunski dokaz za pobornike teorije da je Tesla ustvari bio neka vrsta prijemnika za signale iz svemira nalazi se u samom svedočenju Nikole Tesle, o događaju o kome je on pričao više puta a i u jednom članku u tadašnjim, veoma poznatim novinama, u autorskom tesu je i opisao svoje iskustvo.
Bila je 1889. godina a Tesla je u Koloradu pratio neku grmljavinu udaljenu oko 600 kilometara kada je začuo tri signala nepoznatog porekla.

Naš naučnik je lako ustanovio da oni dolaze negde iz orbite Marsa. Matematički mu je postalo jasno da to ima neke veze sa činjenicom da se Mars periodično svakih 1,8 godina približava Zemlji.

Tesla je dugo računao, razmatrao sve opcije pa je dve godine kasnije u autorskom članku u "Kolijer vikliju" detaljno sve pojasnio!
Po njemu, nije bilo sumnje da su ga kontaktirali van granica naše planete! Tesla je postao opsednut telekomunikacijom i uspostavljanjem kontakata sa vanzemaljcima. Čak je jasno tvrdio da su oni u kontaktu sa Zemljom milenijumima! A to je i suština teorije koja tvrdi da su drevni posetioci naše planete bitno ubrzali razvoj.

Tesla je pravio i niz tornjeva koji su odašiljali signale u svemir. Smatrao je i da su piramide, ali i obelisci nekada bili napravljeni za istu svrhu.

Naš naučnik je smatrao i da je moguće napraviti letelicu koja bi koristila gravitaciju za pogon. Čak je napravio i nacrte te letelice sa detaljnim proračunima.

Zanimljivo je da su istu letilicu, koja se kreće na istom principu, opisali i razni starovremenski proroci, da se pominje i u Vedama, tekstovima na sanskritu.

Nikola Tesla, najmisteriozniji čovek koji je ikada živeo na ovoj planeti.     

izvor: magazin.novosti.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR