Glas Javnosti

On je NAJVIŠI ČOVEK u Meksiku i njegova VISINA je frapantna: Kad ustane, postaje DŽIN

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Leonel Kampas Garsija je najviši čovek u Meksiku. Problemi sa hormnom rasta u detinjstvu doveli su do frapantne visine i njegovog nesvakidašnjeg života, čije su detalje otkrio njegov komšija.

Garsija čiji je nadimak El Čikilin visok je 230 cm. Ova karakteristika donosi mu probleme u svakodnevnom životu, između ostalog i prilikom oblačenja i obuvanja, naročito u ovo hladno doba godine.

Leonel Kampas Garsija zatražio je pomoć lokalnih medija kako bi lakše izlazio na kraj sa svakodnevnim problemima koje mu nameće njegova visina za koje većina ljudi ne zna.

Kada je imao 28 godina, hormon rasta bio je pod kontrolom, ali je već dostigao rekordnu brojku. Otuda i stalna potreba da svoj život prilagođava visini, znatno više nego skoro svi ljudi.

Njegov komšija rekao je da El Čikilin nosi odeću koju za njega izrađuje njegova majka s obzirom na to da mu je veoma teško može da pronađe svoju veličinu, ima izuzetno malo garderobe, posebno one adekvatne zimskim uslovima, piše themazatlanpost.com. Ovaj gorostas inače radi kao automehaničar i podiže motore i do 180 kg težine.

Glas javnosti / P04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR