Glas Javnosti

ODGOVOR AFRIČKOG PROFESORA PREDSEDNIKU FRANCUSKE KOJI JE SVE OSTAVIO BEZ REČI: Makronova kritika 'CRNOG KONTINENTA' nije prošla kako je očekivao!

Zanimljivosti
Autor: Glas Javnosti

Prilikom jedne posete Africi francuski predsednik Emanuel Makron, na univerzitetu u Konakriju u svom obraćanju je rekao: “U zajednicama koje neplanirano rađaju sedmoro ili osmoeo dece koliko god milijardi investirate nema progresa. To je civilizacijsko pitanje, Afrika je bogata ali zaostala.”

Međutim, jedan profesor sa Ahmedu-ding univerziteta odvažio se da odgovori predsedniku, a njegova replika ubrzo nakon toga je postala viralna:

-Afrikancima ne treba civilizacija razvrata. U vašoj, predsedniče, civilizaciji je normalno da muškarac spava sa muškarcem, žena sa ženom, da mlade devojčice idu od kreveta do kreveta, gazeći nevinost i svoju čast i takve kasnije (ako) rađaju potomstvo u kojem je sve neljudsko dozvoljeno i pohvalno, normalno je da supružnici, pa i predsednici imaju više ljubavnica i ljubavnika, žena čak vodi ljubav i sa svojim psom. Normalno je da žena nastavnica zavede učenika i odvede ga u krevet, a po godinama može majka da mu bude, normalno je da  brutalno zlostavljaju roditelje i da ih oteraju u staračke domove a onda i zaborave- rekao je on.

Foto: Tanjug/AP

Profesor dodaje da Afrikancima ne treba civilizacija koju donose “takvi kao Makron”.

-Afrika je najbogatiji kontinent, njen gorući problem je vaša zemlja i slične koje su posle monstruozne viševekovne pljačke ostavile vazalske institucije, banke i kompanije koje brutalno pljačkaju i odlivaju bogastva u Pariz i druge gradove. Sav očaj Afrike dolazi iz Francuske i sličnih zemalja koje vešto nalaze izdajnike među nama da vama služe. Afrika se mora osloboditi vas, kao što se oslobodila Azija svojih kolonijalnih ugnjetavača. Francuska nije naše rešenje, Francuska je naš najveći problem- odgovorio je professor.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR