Glas Javnosti
posta

OD ZAVISNICE DO LEPOTICE: Neverovatna transformacija, od ulice do DIPLOME na POLITIČKIM NAUKAMA! (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Nekadašnja zavisnica od droge, Džini Barton, koja je zbog problema sa narkoticima više puta boravila u zatvoru, uspela je da se izbori sa svojim porokom i počne da živi sasvim drugačijim životom, a njena transformacija je neverovatna.

Barton je rekla da ju je mama upoznala sa drogom kada je imala samo 7 godina, a sa 14 je počela da puši krek. Kada je imala 15 godina, bila je „potpuna zavisnica od kreka“.

- Bilo nas je sedmoro dece i naše postojanje je bilo zaista haotično - rekla je za Fox News.

- Tako sam s vremenom otkrila da mi je odnos sa drogom zapravo pružio beg… Moj život se jednostavno nekako odvio na taj način. A ja sam postajala upravo ono što nisam želela, a to je bila moja mama. - rekla je ona.

Nije uspela da završi školu – a kasnije je njena „zavisnost zaista izmakla kontroli. Kada je imala 20 godina, već je bila u zatvoru. Iako se treznila oko godinu i po dana, nakon druge zatvorske kazne vratila se drogama.

- Na kraju sam uspela da pogledam sebe u oči i zavolim sebe - rekla je.

Poslednjih devet godina, ona se rekreativno bavi planinarenjem, penjanjem, biciklizmom i trčanjem i sa ćerkom se preselila u San Diego, zbog nove mogućnosti zaposlenja. Njena starija deca imaju 28 i 29 godina.

Osim toga, ona je u junu diplomirala političke nauke na Univerzitetu u Vašingtonu.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR