Glas Javnosti

OD PROFESORKE ENGLESKOG do BESKUĆNICE, od BESKUĆNICE do MILIONERKE!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Profesorka engleskog jezika u poslednjih osam godina doživela je pravi filmski scenario ali se zahvaljujući popularnoj platformi vinula u milionske visine.

Eliza se sa 23 godine prvi put zaposlila u osnovnoj školi predavajući deci engleski jezik. Međutim nije želela da se odrekne noćnog života, provoda sa drugaricama, mnogo seksa i pića i brzo je dobila otkaz.

Živela je od majčinog novčanika a sav novac koji je dobijala naredne četiri godine trošila je na piće i cigarete. Počela je da konzumira i drogu. Eliza je tonula.

- Krala sam od majke novac samo da ih imala za piće i provod. Nisam želela da vidim drugi način života. Danima bih bila toliko nadrogirana da ne bih znala gde sam - kaže ona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eliza Rose Watson (@elizarosewatson)

 

Bez majke i novca ništa drugo joj nije preostalo nego da ili ode i spava ispod nekog mosta, ili noći kod jedne, pa kod druge, pa treće drugarice i tako redom. Ostala je na ulici.

- Kada su mi i sve drugarice zatvorile svoja vrata kuća, dotakla sam dno. Dok sam boravila kod njih, svako veče odrale bi svoja grla da mi objasne čime sve mogu da se bavim jer sam oduvek bila lepa i imala sam ‘kliker’. Kada mi je jedna od njih dala na poklon telefon, rešila sam da istražim mogućnosti. Nisam se ponosila time, ali videla sam trenutno rešenje u sve popularnijoj platformi ''OnlyFans''. Dopalo mi se što sam mogla sama da odredim granicu dokle ću da se pokazujem muškarcima i ženama, dokle ću da se skidam i poziram. Nisam htela pornografiju. Samo erotske slike i to je to -  iskreno govori Eliza.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eliza Rose Watson (@elizarosewatson)

 

Samo u prvih mesec dana zaradila je više nego za šest meseci kao profesorka pre osam godina, piše Objektiv.

- Nisam mogla da verujem. Vratila sam majci sav novac koji sam od nje uzimala, izvinjavala sam joj se jedno 800 puta dok me nije ponovo prihvatila u svom životu. Sada se i ona uverila da sam uspešna, kad je videla da za godinu dana mogu da uzmem milion funti. Nisam srećna zbog toga što prodajem svoje telo, ali za sada mi ide odlično i dok sam mlada, a imam 31 godinu, radiću ovo još. Ovakve platforme samo mogu još više da se razvijaju zbog novonastale situacije u svetu - zaključila je bivša profesorka.

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP