Glas Javnosti

Od običnog hobija napravio čitavu umetnost

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Felix Semper, nakon što mu je propao posao građevinara u Njujorku, pronašao je jedan interesantan hobi. Naime, on pravi skulpture od papira koje su neprocenljive. Nema toga što on ne bi mogao da napravi, a sve što je do sada uradio izgleda prosto neverovatno.

Nakon što je bankrotirao, Felix Semper je odlučio da se posveti svom hobiju. Zahvaljujući njegovim veštim rukama, stvorio je veoma autentične skulpture. Njegov čizburger izgleda kao pravi, njegova jabuka mami da je zagrizete. Kolačići i pica izgledaju izvrsno. Sunđer Bob, 2 Pac, petao, patika, takođe. Inspiraciju pronalazi u svakodnevnom životu, a najdraže su mu skulpture hrane. Izgleda neverovatno, ali sve što je napravio izgleda kao stvarno. 

Ovaj vrhunski umetnik svoje skulpture pravi od papira i lepka. Napravio je više od 15 skulptura od papira, a imao je i nekoliko izložba. Za izradu jedne skulpture potrebni su meseci rada, a takva skulptura od papira mogla bi koštati na hiljade dolara. Međutim, ovaj čovek je oduvek bio umetnik u duši, te je želeo da napravi nešto što još niko pre njega nije. Možda je to razlog njegove originalnosti i izvrsnosti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR