Glas Javnosti

NUDISTIČKA PLAŽA U CRNOJ GORI NA KOJOJ JE MUŠKARCIMA ZABRANJEN ULAZ: Žene iz celog sveta dolaze baš ovde iz OVOG razloga!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ženska plaža smeštena je u uvali između Male i Velike plaže u Ulcinju, jedno od popularnijih odredišta na samom jugu Crne Gore.

Zbog njene prirodne lepote "CNN" ju je uvrstio među najlepše nudističke plaže na svetu.

Ženska plaža u Crnoj Gori, kako i sam naziv kaže je ženska, prema tome ovde je zabranjen pristup muškarcima. Od maja do oktobra muškarci ne smeju da dolaze na malu plažu koju borova šuma skriva od znatiželjnih pogleda.

Naime, žene iz raznih krajeva sveta posećuju je jer je izvor minerala i sumporove vode koja je odlična za kožu i respiratorne probleme.

Lekovita voda na ovoj plaži je ispitana prvi put polovinom prošlog veka. Postoje informacije da je pre prvih ispitivanja vode na Ženskoj plaži Mihailo Pupin bio zainteresovan za istraživanja i da je o tome uputio pismo knjazu Nikoli.


Danas se zna da osim sumporne vode, lekovitost ima i vazduh na ovoj plaži, ali i blato, koje se mahom koristi za određena kožna oboljenja.

Pored toga što tronedeljni boravak na Ženskoj plaži i kupanje u sumpornoj vodi može da pomogne nerotkinjama, takođe je utvrđeno i da generalno pomaže ženama za sanaciju različitih ginekoloških tegoba.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR