Glas Javnosti

NOSTRADAMUSOVA STRAŠNA PROROČANSTVA ZA NAREDNU GODINU: Čeka nas virus iz Rusije, biblijska GLAD, a PAPA FRANJA će imati ogromnu ULOGU!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Nostradamus je jedan od najpoznatijih proroka u istoriji, njegova predviđanja budućnosti obično su napisana u obliku katrenskih celina i stihova.

Većina njegovih proročanstava su se obistinila, a evo šta je rekao za 2021. godinu.

Zombi apokalipsa

Ruski naučnik stvoriće biološko oružje u obliku virusa koji ljude može pretvoriti u zombije. Kraj čovečanstva možda je bliži nego što mislimo, navodno je predvideo Nostradamus.

Foto: Pixabay

Biblijska glad

Nostradamus predviđa da će prvi znakovi da je svetu došao kraj biti glad, zemljotresi, razne bolesti i epidemije kojih će biti sve češće. Pandemija korona virusa 2020. godine označava početak niza neželjenih događaja koji će uticati na populacije širom sveta. Katastrofa ogromnih razmera vratiće nas u prošlost i većina svetske populacije neće moći da prevaziđe ovo prokletstvo.

Muslimani će zavladati Evropom

Kamila iz Nostradamusovog proročanstva simbol je arapskog stanovništva koje će preplaviti Evropu. Nejasno je da li će se 2021. dogoditi novi talas migracije ili će demografske projekcije niskog nataliteta među Evropljanima, a veliki broj izbeglica katalizovati ovu promenu.

Solarne oluje

2021. godine dogodiće se snažna solarna oluja koja može naneti veliku štetu planeti. Veruje se da je Nostradamus upozorio: "Videćemo kako se voda podiže, a zemlja krije ispod nje". Štetni efekti klimatskih promena dovešće do mnogih ratova i sukoba dok se svet takmiči za resurse i dolazi do masovnih migracija.

Asteroid će se sudariti sa Zemljom ili će joj se približiti

"Na nebu će čovek videti vatru i dugačak trag varnica", napisao je. Ovo se može protumačiti kao predstojeća prirodna katastrofa, ali prema drugim tumačenjima govori o velikom asteroidu koji će se sudariti sa Zemljom. Jednom kada uđe u atmosferu, asteroid će se zagrejati i izgledaće kao vatra na nebu. Zapravo, NASA je objavila da postoji vrlo realna opasnost da se asteroid 2009 KF1 sudari sa Zemljom 6. maja 2021. godine.

Foto: Youtube

Strašan zemljotres će uništiti Kaliforniju

Prema tumačenju stiha koji je napisao, izuzetno moćni zemljotres uništiće Kaliforniju 2021. godine. Nostradamus predviđa da će snažni zemljotres pogoditi Novi svet (zapadne zemlje), a Kalifornija je najočiglednije mesto gde se tako nešto može dogoditi. Prema astrolozima, stih "Merkur u Strelcu, Saturn se gasi" ukazuje na sledeći datum kada će planete Mars i Saturn biti u ovom položaju na nebu - 25. novembar 2021.

Čipovi će biti ugrađeni u glave američkih vojnika

Vojnici Novog sveta, za koje se pretpostavlja da su današnji američki, postaće prvi ljudski roboti koji su spasili čovečanstvo. Čip ugrađen u njihov mozak trebalo bi da nam pruži digitalnu inteligenciju koja je potrebna da bi se prevazišla biologija.

Papa Franja približiće ljude crkvi

Bez obzira na to koliko će još Papa Franja biti lider katoličke crkve, ostaviće divno i impresivno nasleđe za sobom. Crkva će postati utočište sve više i više ljudi.

Foto: Wikipedia

(Glas javnosti/Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR