Glas Javnosti

NOSTRADAMUSOVA PREDVIĐANA za 2022. GODINU nisu OPTIMISTIČNA: Svet na ivici NEKOLIKO KATAKLIZMI!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Čuveni francuski prorok koji je živeo u 16. veku Nostradamus, napisao je knjigu predviđanja u kojima su se kroz njegove vizije, mnogi događaji u budućnosti obistinili.

Pisao je u stihovima na dvosmislen način i upotrebljavao francuske, provansalske, italijanske i grčke reči. Za pisanje na taj način imao je dva dobra razloga. Postojala je opasnost da ga Crkva proglasi veštcem, a i nije želeo da za proročanstva znaju oni koji su neupućeni.

Knjiga Proročanstva, iako nedovršena, ugledala su svetlo dana. Sastoji se od predviđanja za nekoliko vekova. Napisao je u centuriji, što je oblik od jednog slobodnog i 941 vezanog katrena koji su grupisani u devet grupa po sto, i jedne od 42. Neki izvori tvrde da je inspiraciju dobijao meditirajući, a ponekad i pod uticajem slabijih halucinogena.

Nostradamus je navodno predvideo dva svetska rata i smrt trojice članova porodice Kenedi. Za početak Trećeg svetskog rata napisao je navodno da će se dogoditi navodno u sedmom mesecu novog milenijuma napadom na veliki grad, što pretvoreno u gregorijanski kalendar znači septembra, a 11. septembra 2001. je Al-Kaida napala Njujork.

Navodno neki katreni jasno ukazuju na napad atomskom bombom koja je razorila Hirošimu i Nagasaki u Drugom svetskom ratu.

Šta navodno Nostradamus predviđa za 2022. godinu?

Za 2022. godinu Nostradamus je predvideo navodno udar meteora i kišu asteroida. Udar meteora je nešto što svi slušamo od 2021. godine, a u 2022. to bi zapravo moglo da izazove veliku štetu. Pisao je „o dugom tragu iskri na nebu napravljenom od vatre“. To bi značilo ne samo da bi asteroid mogao da udari u Zemlju, već će takođe uzrokovati potrese u okeanu uzrokujući cunami koji će dovesti do potresa.

Inflacija će izmaći kontroli i vrednost američkog dolara će se srušiti. Ne samo to, zlato, srebro i bitkoin će se smatrati imovinom i ljudi će ulagati u isto.

Veštačka inteligencija: Sigurno ste videli puno filmova u kojim se tvrdi da će računari i roboti preuzeti ljude i zavladati svetom. Isto je predvideo i Nostradamus. Predvideo je da bi do 2022. veštačka inteligencija mogla da upravlja kompjuterom s ljudskim interfejsom.

Glad u svetu će se povećati: Prema njegovim predviđanjima, glad u svetu mogla bi da se poveća zbog oružanih sukoba. To će dovesti do većeg kretanja stanovništva.

Nuklearna bomba će eksplodirati: Prema Nostradamusu, nuklearna bomba će eksplodirati 2022. godine što će dovesti do klimatskih promena i promene položaja Zemlje. To će takođe dovesti do poplava i potresa.

Naravno, treba naglasiti da Nastradamusova proročanstva ne treba uzimati zdravo za gotovo jer osim specifičnog jezika kojim je pisao i koji je veoma dvosmislen, sa naučne strane to nije potkrepljeno nikakvim zvaničnim dokazima. Jednostvano, pročitajte i zabavite se.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP