Glas Javnosti

Ništa nije nemoguće! Zatrudnela dok je već bila trudna!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Odalis Martinez (25) iz San Pabla u Kaliforniji, bila je nezadovoljna kada je zatrudnela nakon pobačaja – ali jeubrzo stiglo još jedno iznenađenje.

Sada već uveliko majka ova devojka je zatrudnelaje na veoma neobičan način! Ona je zatrudnela dva puta u 5 dana Odalis i Antonio Martinez, iz San Pabla u Kaliforniji, bili su nezadovoljni kada su u novembru 2020. saznali da očekuju bebu, nakon što su nekoliko meseci ranije doživeli pobačaj.
Ona je zatrudnela dok je već bila trudna odnosno desilo joj se začeće  dve ćerke u razmaku od pet dana.
Ali tokom svog prvog skeniranja, Odalis, 25, dobila je još neverovatnije vesti. Očekivala je dve bebe, začete u različito vreme u istoj nedelji. Rečeno je da se ovaj retki fenomen javlja u 0,3% trudnoća – dok mnogi lekari sugerišu da to uopšte ne postoji kod ljudi.

Odalis je rekla: “Bila sam izuzetno srećna što je test na trudnoću bio pozitivan i ponovo smo krenuli na put trudnoće.Osećala sam se zaista srećnom. Znam mnogo ljudi koji su pokušavali da zatrudne, a jednostavno nisu uspeli, tako da je to bio i moj strah, ali na sreću to nije bio naš slučaj i zatrudnela sam veoma brzo” piše britanski metro.
- Bilo je prilično zastrašujuće tokom cele trudnoće što nisam znala kakav će ponovo biti ishod Nadajući se najboljem, ali znajući da uvek postoji mogućnost da stvari ne idu kako je planirano.”dodala je Odalis
Prisećajući se svog prvog skeniranja, Odalis je rekla da je morala da uđe sama dok je Antonio (31) čekao napolju zbog kovida.
“Bila sam toliko uplašena da će mi reći da nema otkucaja srca’, tako da sam bila uznemirena sve vreme dok sam Antoniju slala poruke ‘Tako sam uplašena’. Doktorka dolazi i pokušavam da se psihički pripremim za bilo šta, a kada je našla prvu bebu i otkucaje srca, plakao sam od toliko sreće. A onda je počela da ide napred-nazad i pitao sam se zašto – moj um je jednostavno otišao na najgori scenario zbog traumatičnog iskustva koje smo imali. Tada mi je rekla da je našla još jednu bebu koja je takođe imala otkucaje srca.!Samo sam plakala od sreće. Osećala sam se kao da je prva beba koju smo izgubili bila u sobi sa mnom i govorila da će sve biti u redu.”
Ona tvrdi da joj je doktor tada rekao nešto izuzetno – da njene bebe tehnički nisu blizanci i da su začete u razmaku od pet dana.
Majka dvoje dece je rekla da je njen termin porođaja određen u sredini – dva dana nakon što bi jedna beba imala 40 nedelja, a dva dana pre nego što bi druga beba imala 40 nedelja. A 10. avgusta 2021, bebe Lilio i Imelda su stigle na svet bezbedno,
Odalis je rekla: - Osećam se kao čudo što sam doživela ovu dvostruku trudnoću. Zbog našeg prvog iskustva, učinilo je da se sve tokom ove trudnoće oseća mnogo posebnije i magičnije. -Tehnički nisu čak ni identični, ali svi misle da jesu. Definitivno mnogo liče -, rekla je ona.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP