Glas Javnosti

NEOČEKIVANI OBRT: Žena saznala zašto se muž razveo od nje u medijima, bivši objavio da se prvi put ženi

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Nikita Moreno je bila u braku od 2015. godine do 2017. godine, kada je muž iznenada zatražio razvod bez objašnjenja zašto se razvodi. Nakon objave bivšeg muža u novinama da se ženi prvi put u životu, ona je saznala pravi razlog razvoda.

Kada je Nikita videla da se njen bivši suprug ponovno ženi i da je vest o tome objavio u "Njujork Tajms-u", došla je do zapanjujućeg saznanja - varao je dok su još bili zajedno.

- Rob i Loen započeli su vezu u januaru 2017. Tamo stoji da je ovo Robu prvi brak. To me je iznenadilo, jer sam mu ja bila supruga u januaru te iste godine - objasnila je Moreno.

- Rastali smo se krajem marta te godine, a zvanično se razveli u januaru 2018. Nikada nisam tačno razumela zašto, dok o tome nisam pročitala u novinama - dodala je.

Najava venčanja objavljena je 7. avgusta, a započinje njihovim simpatičnim susretom u teretani.

- Ona je jedna od retkih žena koja je dizala tegove i bila je zapanjujuća - izjavio je Robert Palmer.

Zatim objašnjava kako su uopšte počeli da izlaze i zaljubili se, a završava njihovom veridbom i venčanjem u Muzeju umetnosti u Konektikatu.

Palmer je Loren Mejlijan nazvao osobom s kojom želi da provede ostatak života.

- Ovo je najsmislenija, najdublja veza koju sam ikad imao - izjavio je.

Moreno je ispričala da su se ona i Palmer venčali na građanskoj ceremoniji 2015. godine i da su planirali veliko venčanje za avgust 2017. Ali, on je to otkazao u martu, ne dajući joj poseban razlog za tu odluku.

- Dugo sam znala da nešto nije u redu. Sumnjala sam da me je prevario, ali kad sam mu to rekla, nije mi ništa odgovorio - rekla je Moreno.

Nakon što je cela situacija postala viralna na internetu i nakon što je većina internet korisnika stala na stranu Moreno, oglasio se i Palmer.

- Nikita i ja smo se razveli i oboje smo pristali na uzajamni i prijateljski razvod. To me sve jako iznenađuje i nisam mislio da bi ikada došlo do problema.

Srećan sam sa svojom porodicom i Nikiti želim sve najbolje - izjavio je on.

(Glas javnosti/B92)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR