Glas Javnosti

Nećete verovati kako izgleda i čime se bavi nekadašnja dečja tv zvezda!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Glumica Julianna Rose Mauriello, koja se proslavila ulogom Stephanie u televizijskoj seriji za decu "Lazy Town", retko se pojavljuje pred kamerama. Ona ima neka druga interesovanja i planove za budućnost, a snimanje filmova ostalo je iza nje.

Poslednju epizodu televizijske serije za decu "Lazy Town" snimila je 2016. godine, i od tada više nije snimala. Glavni lik je devojčica Stephanie, koja dolazi u "Lazy Town" da živi sa svojim ujakom. Prve dve sezone nju je igrala Julianna Rose Mauriello, ali se 2011. godine požalila producentima kako je prestara da igra ulogu devojčice, nakon čega je smenjena. Na njeno mesto došla je Chloe Lang. Nakon što je napustila "Lazy Town", Julianna se pojavljuje u par filmova.

Pojavljivala se u televizijskoj seriji "The Doc Files" 2014. godine, zatim u filmu "Bonne Nuit" (1999), kao i u kratkom filmu "A Fix" iz 2008. godine. Bila je nominovana za nagradu Emi za vrhunskog izvođača u seriji za decu. Dobitnica je brojnih nagrada, radila je sa velikim filmskim imenima, ali nije želela da njena karijera ide u tom pravcu.

Strani tabloidi su pisali da se bavi prostitucijom, da konzumira drogu, čak i da se predozirala. Međutim, ništa od ovoga nije tačno. Ona se okrenula sebi i životu van kamera. Odlučila je da se školuje i bavi fizioterapijom. Danas je kvalifikovani fizioterapeut. To je i objavila na društvenim mrežama svojim fanovima koji je još uvek prate. Evo kako danas izgleda:

Foto: Youtube/Printscreen

(Izvor: Tvom)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR